Ez az egyszerű módszer segíthet megtalálni a kilövés előtt álló altokat

spot_img

Miután a bitcoin árfolyama stabilizálódótt az 50 000 és 60 000 dollár közötti régióban, egyre több alt kezdte meg a felzárkózást a BTC párjával szemben. A DOGE és az ETH új csúcsokat döntögető táncáról alighanem már mindenki hallott, de lássuk mi a helyzet a többiekkel.

Ha egyetlen grafikonon kellene bemutatnom, hogy mire is számíthatunk az altokkal kapcsolatban, akkor az Ethereum Classic chartját választanám. Ez a nem túl sok embert érdeklő, kvázi évek óta halott dinoszaurusz coin mindössze 5 hét alatt dolgozta le az elmúlt három év során összeszedett lemaradását.

Ha kicsit belenagyítunk a képbe és napos nézetben is megvizsgáljuk a történéseket, akkor egyből szembetűnhet, hogy az emelkedést lényegében jelentősebb visszahúzódás nélkül sikerült abszolválni.

Ez a heves lendület nagyon is jellemző a BTC párokok ellenében beinduló coinokra, ami megnehezíti a kissebb korrekciókra váró, az emelkedéshez később csatlakozni kívánó traderek dolgát. Érdemes tehát szétnézni a piacon, hogy melyek lehetnek azok a coinok, amelyek még az emelkedő pályáik korai szakaszaiban tartanak és még vagy a kilövés előtt csatlakozni hozzájuk, vagy legalább felvenni őket a saját figyelő listánkra. Ebben nyújthatnak segítséget a felvezetésben is említett, heti nézetet mutató grafikonok.

Habár az új kereskedési lehetőségek utáni kutatás során az ember könnyen elveszhet a néhány perces, vagy órás időtávon folyó elemzésekben, időnként érdemes egy kicsit hátradőlni és a nagy képre fókuszálni. Ha végig pörgetjük az általunk használt tőzsdén listázott coinok hetes grafikonjait, akkor gyorsan észrevehetjük, hogy lesznek olyan kriptovaluták, amelyek szinte még meg sem kezdték az emelkedést.. Pl.:

ONTBTC

XLMBTC

Másokról pedig kiderülhet, hogy legalább egy határozott lépést már megtettek a felfelé tartó úton. Pl.:

BCHBTC

NEOBTC

Annak tehát, aki bitcoin ellenében méri a nyereségét, érdemes rászánnia egy kis időt és végig böngésznie a BTC párok hetes nézeteit, mert sok, viszonylag kis kockázat mellett vállalható belépőre bukkanhat.

További tippek, trükkök és elemzések a Discord csatonánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img