2000 dolláros díjalappal folytatódik a Kripto Akadémia trading race

Megosztom

Májusban ismét visszatér exklúzív kereskedési versenyünk, aminek végén ezúttal 2000 dolláron osztozhatnak majd a traderek.

Holnap, vagyis május 10-én veszi kezdetét a következő Kripto Akadémia trading race, amin kizárólag csak azok vehetnek részt, akik rajtunk keresztül regisztráltak a Binance oldalára. Az előző versenyhez képest most kétszer akkora díjalapért folytatódik a küzdelem. Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvass tovább!

Központi ajánlatok és oldal specifikus bónuszok

Hogy piacvezető szerepét megőrizze, a Binance különböző bónuszokat kínál az ügyfeleinek. Ezek egy része állandóan elérhető, mások viszont csak időszakosan vannak jelen a tőzsde oldalain. Ami közös ezekben az ajánlatokban, hogy központi promócióként az oldal összes felhasználója részt vehet bennük. Ezek közé tartozik például:

 • a BNB coin tartásával elérhető 25%-os fee csökkentés,
 • a határidős kereskedési versenyeken való részvételi lehetőség,
 • a bizonyos coinokra limitált ideig érvényes, de kiemelkedően magas megtérülést ígérő stake-elési lehetőség.

Habár a legtöbb időszakos központi promó nagy díjalappal kerül megrendezésre, a felhasználók több (tíz)millió fős mezőnyében ma már nehéz fizetős helyet elérni egy kereskedési versenyen, vagy becsusszanni egy limitált férőhelyes staking ajánlatba.

Ezeknél sokkal könnyebb kihasználni azokat az egyedi ajánlatokat, amiket a Binance egyes partnerei kínálnak számotokra.

A Kripto Akadémia például már több mint egy éve biztosítja, hogy azok, akik oldalunk linkjén keresztül regisztrálnak a Binance oldalára, a központi promóciókon túl további 20%-os jutalék visszatérítésre legyenek jogosultak. Ezt a tőzsdével kötött megállapodásunk teszi lehetővé.

Az eddig felsoroltak tehát összességében mind olyan ajánlatokat jelentenek, amelyeket a Binance vagy saját maga, vagy a partnereivel kötött megegyezések keretében biztosít a felhasználók számára.

A Kripto Akadémia trading race mindezekkel szemben az elérhető bónuszok egy teljesen új formáját jelenti, amit kizárólag csak rajtunk keresztül tudtok megszerezni.

Mi az a trading race?

A trading race lényegében nem más, mint egy jutalék termelő verseny, amin kizárólag a Kripto Akadémián keresztül regisztrált Binance felhasználók vehetnek részt. A küzdelem egy előre megadott időszakban és előre meghatározott díjalapért folyik. A verseny során úgy érhettek el jobb helyezést, ha a Binance-en végzett tevékenységeitek volumene után több jutalékot fizettek, mint közösségünk más tagjai.

A győzelemhezhez a Binance minden jutalékot felszámító szolgáltatása igénybe vehető, tehát a kriptopénz vásárlás funkciótól kezdve, a hagyományos és határidős kereskedői felületek használatán át, egészen a staking szolgáltatásokban való részvételig, bármilyen nektek tetsző módon kivívhatjátok a jogot a fizetős helyek egyikének megszerzésére.

A legnagyobb eséllyel persze a tőzsdén végzett kereskedéssel vághattok neki a kihívásnak. A rendelkezésünkre álló statisztikai adatok alapján, a rajtunk keresztül regisztrált legnagyobb jutalék termelők 90%-a a hagyományos, 10%-a pedig a határidős platformon folytat aktív tevékenységet.

Kripto Akadémia trading race

A következő Kripto Akadémia trading race 2021. május 10. – május 31. között kerül megrendezésre. A verseny összdíjazása 2000 dollár.

A nyeremények az alábbiak szerint kerülnek majd szétosztásra:

Akárcsak korábban, a trading race ideje alatt ezúttal is folyamatosan tájékoztatni fogunk benneteket a verseny állásáról.

A résztvevők a közzétett adatok alapján, a saját egyedi Binance azonosítóik segítségével követhetik nyomon az eredményeiket. Ez egy olyan számsort jelent, amit a tőzsdei fiókotokba belépve, az alábbi helyeken találhattok meg:

A tőzsde fejlécének jobb felső sarkában, a felhasználói fiókotok email címére kattintva:

A mobil alkalmazás főoldalának bal felső sarkára koppintva:

A verseny lezárulta és a végeredmények közzététele után, a nyertesek az info@kriptoakademia.com email címen, az egyedi azonosítóik megadásával kérhetik majd a nyereményeik kifizetését.

A verseny egyetlen rajtunk keresztül regisztrált felhasználó személyes adatait sem veszélyezteti. Az ezekkel kapcsolatos információkhoz a Kripto Akadémiának sincs hozzáférése, így ezeket még véletlenül sem tudjuk másokkal megosztani.

A legfontosabb információk és további feltételek:

Kripto Akadémia trading race

(2021. május 10. – május 31.)

Nyereményalap: 2000 USD

 • A versenyen kizárólag csak a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrált felhasználók vehetnek részt. A más módon létrehozott Binance számlák utólagos bekötésére jelenleg nincs lehetőség. Ha még nincs rajtunk keresztül regisztrált számlád, akkor erre a linkre kattintva hozhatsz létre egyet.
 • Ha nem vagy biztos benne, hogy rajtunk keresztül hoztad-e létre a fiókodat, küldj egy emailt az egyedi azonosítóddal az info@kriptoakademia.com címre és ellenőrizzük az állapotát.
 • A versenyben való részvétel minden valaha rajtunk keresztül regisztrált Binance felhasználó számára automatikus, előzetes regisztrációt nem igényel, de a nyeremények átvételéhez már minden esetben a jogosultak jelentkezésére lesz szükség. Ennek pontos módját az eredményhirdetés során fogjuk közzétenni.
 • A főbb kripto hálózatok magas tranzakciós költségei miatt, a nyeremények kifizetése során várhatóan előnyben fogjuk részesíteni a BEP20 USDT standardot. Ez egy Binance által támogatott szabvány, ami gyors és olcsó utalásokat tesz lehetővé. A BEP20-at a tőzsde mellett külső szolgáltatók (pl.: a Trust Wallet) is támogatják. A Kripto Akadémia magára vállalja az általa preferált kifizetési mód költségeit. Minden ettől eltérő kifizetési kérelem esetében, az ezeket terhelő díjak a nyereményekből kerülnek levonásra.
 • A verseny helyezési sorrendjének megállapítása kizárólag a Binance által kalkulált rendszerben történik. A tőzsde a levont jutalékokat bitcoinban mérve tartja nyilván, a verseny állásáról készített összefoglalókat mi is ebben kifejezve fogjuk közzétenni.
 • A Kripto Akadémia a változtatás jogát fenntartja.

A holnaptól induló versenyben való részvételhez mindenkinek sok sikert kívánunk!

Az első Kripto Akadémia trading race végeredménye

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

 • - forintod vagy euród van
 • - banki átutalással szeretnél fizetni
 • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

 • - bankkártyával szeretnél fizetni
 • - nem probléma az angol nyelvtudás
 • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel