Az első Kripto Akadémia trading race végeredménye

Megosztom

Április 6-án vette kezdetét az első Kripto Akadémia trading race. Az 1000 dollár összdíjazású kereskedési versenyen bárki részt vehetett, aki rajtunk keresztül regisztrált a Binance oldalára.

Az elmúlt hónap során több alkalommal is tájékoztatunk benneteket a verseny állásáról (1,2,3), most viszont elérkezett az eredményhirdetés ideje. A végső helyezésekről a lenti táblázat ad tájékoztatást. A résztvevők az egyedi azonosítóik alapján kereshetik ki magukat a listából, amiket a Binance fiókjukba belépve, az alábbi helyeken érhetnek el:

A tőzsde fejlécének jobb felső sarkában, a felhasználói fiók email címére kattintva:

A mobil alkalmazás főoldalának bal felső sarkára koppintva:

Az azonosítókat csak részleteikben tesszük közzé. A kitakart részek hossza nem egyezik meg az azonosítók eleje és vége között lévő karakterek valós számával. A versenyt fizetős helyen záró kereskedők a táblázat alatt megadott módon jelezhetik jogosultságukat a nyereményeik átvételére.

Akárcsak a részeredmények, a végeredmény is a Binance által mért jutaléktermelés (április 6. – 30.) alapján került megállapításra.

Ha a táblázat alapján úgy gondolod, hogy a fizetős helyek egyikén végeztél, küldj egy emailt az info@kriptoakademia.com email címre. A levélben add meg a teljes Binance azonosító számodat és azt a Binance-es BEP20 (BSC) USDT címet, ahová elküldhetjük a nyereményed.

Az USDT deposit oldalt erre a linkre kattintva nyithatod meg.

A jelentkezés határideje ez a hét, vagyis május 9., vasárnap 23:59. Ennek lejárta után már nem lesz lehetőség a kifizetési kérelmek leadására. Az utalásokat várhatóan a fenti időpontot követően fogjuk végrehajtani.

Kérünk, hogy a levél elküldésekor segítsd a munkánkat és a tárgy mezőbe írd bele: Trading race.

A következő trading race-szel kapcsolatos információkért kövessétek figyelemmel oldalunk híreit, ha pedig szerettek a Binance-en kereskedni, használjátok ki az Kripto Akadémia által biztosított, 20%-os extra jutalék visszatérítés lehetőségét.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel