VRT airdrop a Venus (XVS) token holdereknek 2021. május 17-én

spot_img

A Venus egy a Maker DAO defi mintájára létrehozott platform a Binance Smart Chain hálózatán. Segítségével decentralizált módon kamatoztathatjuk kriptónkat, vagy azt fedezetként használva kölcsönt vehetünk fel rá a BSC hálózatán.

Az airdroppot 2021. május 17-re (egészen pontosan a 7479562. BSC blokk) időzítették a saját governance tokenjük, az XVS-t tartóknak. Minden XVS után 1000 db VRT (Venus Reward Token) lesz a jutalom. Az eseményt a Binance is támogatja így az ott tárolt XVS után is jár a VRT, kivételt ez alól csak a Margin számlán tartott XVS képez.

Ha valaki rendelkezik legalább 10 XVS tokennel és azt magán a Venus platformján tartja, az 1000 VRT/1 XVS mellé még egy + NFT-t is ajándékoznak.

A Venus platformmal és az airdroppal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén keress minket bátran a discord szerverünk lending szobájában. Ha érdekelnek a lending oldalak, de nem tudod hogyan vágj bele, csatlakozz hazánk legnagyobb kriptós közösségéhez. (Figyelem! Az airdroppok előtt és után fokozott volatilitás jellemzi a piacot, csak ezért vásárolni kiemelten kockázatos!)

Ha bővebben olvasnál az airdrop VRT tokenről, az alábbi linken megteheted. Ha Venus tokent szeretnél vásárolni a Binance-t ajánljuk!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img