Bevezetés az NFT-k világába, Kripto Akadémia Online Meetup S02xE05

Megosztom

A Kripto Akadémia Online Meetup sorozata nem állhat meg, májusban is jelentkezünk! Ezúttal az utóbbi időben unásig emlegetett Non Fungible Tokenek, vagyis az NFT-k kerülnek terítékre. Három kiváló szakembert hívtunk nektek, hogy keresztbe-kasul átrághassuk a területet, ráadásul egészen különböző irányokból közelítve. De kikről is van szó, kik lesznek a beszélgetőpartnereink e hét csütörtökön?

Weiler Péter festőművész, az egyik legsikeresebb kortárs képzőművész Magyarországon. Péter az NFT-k művészetre gyakorolt hatásairól fog beszélni, arról, hogy mi az, ami már most megtörtént, és mire számítunk a következő években.

Orbán Péter sportkártya gyűjtő, Péter sok éves tapasztalattal rendelkezik a sportkártyák világában, szorosan figyelemmel kíséri az NFT-k robbanásszerű terjedését a piacon, a megszerzett tapasztalatairól fog beszélni.

Engelhardt Márk NFT szakértő, a technológia mély, a piac szerteágazó áttekintésével rendelkezik, Márk a terület általános ismeretével segíti a beszélgetés tartalmasságát.

A részvétel mindenkinek díjmentes! Az esemény célja, hogy a kriptopénzek, a blokklánc ipar iránt érdeklődők, illetve művészek, vállalkozók is képet kapjanak az NFT-k világáról, megismerhessék a kibontakozó piacban rejlő lehetőségeket.

FONTOS! Mindenképp regisztrálnod kell a Discordon ahhoz, hogy hallhasd az élő eseményt!

A beszélgetés tervezett időtartama hatvan perc, ezt követően fél órát szánunk arra, hogy a hallgatóság kérdéseket tehessen fel a vendégeinknek. Tartsatok velünk csütörtökön, ismerjük meg együtt az NFT-k hihetetlenül izgalmas világát!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel