Frissített hozamok a BlockFi-nál

Megosztom

A változó piaci feltételek miatt a BlockFi 2021. május 1-től, több támogatott kriptovaluta APY-ját (éves százalékos hozamát) is módosította. Ezek a változások a Bitcoint (BTC), az Ethereumot (ETH), a Chainlinket (LINK), a Litecoint (LTC) és a PAX Goldot (PAXG) érintik. Az idei évben nem ez volt az első eset, hogy csökkentették a hozamokat. Lássuk, hogyan alakulnak az aktuális APY-k:

Miért hajtották végre ezeket a változtatásokat?

A BlockFi-nél úgy határozzák meg a hozamokat, hogy megnézik, hol találnak megfelelő kockázattal korrigált hozamot minimális veszteségtűrés mellett. Ahogy a piaci dinamika változik, úgy változnak a cég hozamai is, hogy tükrözze az aktuális piaci feltételeket. Fontosnak tartják, hogy az általuk támogatott kriptovaluta hozamokat a piaci feltételekhez igazítsák, különösen a gyorsan változó Bitcoin piacon.

Ezek a feltételek abból adódnak, hogy a BTC kölcsönzése iránt alacsony a kereslet a bika piacon, mivel sok piaci szereplő inkább USD-t akar kölcsönözni, hogy több BTC-t vásároljon. Miután a Bitcoin tavaly 20 000 dollár fölé emelkedett, a BTC kölcsönzés iránti kereslet fokozatosan csökkent. Az egészséges és fenntartható hitelezési/hitelfelvételi üzleti modell fenntartása érdekében úgy döntöttek, ahelyett, hogy nagyobb kockázatot vállalnának, csökkentik a BTC és mellette más instrumentumok hozamait.

Összességében a BlockFi-nál, a változó piaci dinamikára reagálnak az egyes támogatott kriptovaluta hozamok változásával. Ha kipróbálnád a BlockFi-t, ezen a linken megteheted. Ha Bitcoin, Ethereum, Litecoin vagy Pax Gold vásárláson gondolkozol, a Binance-t ajánljuk.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel