Vitalik Buterin döntötte be a Shiba Inu árfolyamát

spot_img

A rendelkezésünkre álló adatok alapján úgy tűnik, hogy Vitalik “Sintér” Buterin állhat az elmúlt időszakban nagy népszerűségre szert tevő kutya token, a Shiba Inu árfolyamának bezuhanása mögött, ami néhány óra alatt 50%-ot vesztett az értékéből. A Dogecoin klónról néhány nappal ezelőtt készítettünk nektek egy rövid összefoglalót.

Amint azt bemutatónkban is megjegyeztük, a SHIB legnagyobb tulajdonosává az Ethereum társalapító Vitalik Buterin vált, miután a Shiba Inu létrehozói marketing célból az ő tárcájába utalták át a teljes token mennyiség több mint 50%-át. Azonban nem csak ők voltak az egyetlenek, akik így tettek. Több, az elmúlt napokban óriási volumennel kereskedett mémcoin tekintélyes része ugyancsak Vitalik walletjében landolt. Ezek közé tartoztak például az Akita és Elon névre keresztelt tokenek is.


Az Uniswap legnagyobb forgalmú kriptopénzei között tegnap még 5 mém coin volt.

Habár sokan azt hitték, hogy Vitalik sohasem dumpolná másokra az ily módon hozzá kerülő shitcoinokat, nos úgy tűnik, hogy mégis. A tranzakciókra egy elemző hívta fel a figyelmet, így akit részletesebben is érdekelnek ezek az utalások, az az alábbi tweet megnyitásával egyesével is megnézheti őket.

A lényeg, hogy Vitalik tegnap este óta mintegy egymilliárd dollár értékű mém coint értékesített, amit csak azért hagyott abba, mert már egyszerűen nem volt, aki megvette volna őket. Néhány órával később aztán több híroldalon is egy bejelentés jelent meg, ami szerint Buterin a pénzt teljes egészében egy indiai kronavírus betegeket segítő szervezet számára utalta át.

A pénz tehát jó helyre került, ami némiképp talán vígaszt nyújthat azok számára, akik buktak ezek vásárlásán.

További hírek és elemzések a Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img