A Reef Finance egyesíti erőit az Elronddal

spot_img

A 2020-as évről elmondhatjuk, hogy a DeFi éve volt és úgy néz ki, 2021-re is elmondható lesz. Óriási áremelkedésen vannak túl a DeFi tokenek, a TVL (total value lock), – azaz a részpiacon álló teljes tőke mennyiség – pedig hétről hétre újabb csúcsokat dönt. Szinte nem telik el olyan nap, hogy ne hallanánk egy-egy újabb DeFi projekt születéséről vagy partner kapcsolatokról. Legutóbb pár napja került napvilágra, hogy a Reef Finance és az Elrond partner kapcsolatot létesített egymással. Nézzük mi alapján!

Mit érdemes tudni az Elrondról és a Reef Financeről? 

Az Elrond nagymértékben skálázható, gyors, biztonságos és alacsony tranzakciós költségű blokkláncplatform vállalati felhasználásra, DAppok és a folyamatosan fejlődő decentralizált pénzügyek fejlesztéséhez. Az Elrond ökoszisztémája már több mint 115 vállalkozást és startupot foglal magában, amelyek az Elrond integrálásán és továbbfejlesztésén dolgoznak folyamatosan.

A Reef Finance a világ első láncokon átívelő DeFi operációs rendszere. A DeFi-be való belépést, a Reef AI alapú intelligens aggregátor segítségével tehetik meg a szereplők.

A közelmúltban a Reef elindított egy új DeFi kezdeményezést, ahol a felhasználók REEF-et stakelhetnek és tokeneket kereshetnek más DeFi projektekből is. Első alkalmazásként a Reef, a Reef – Litentry Bondot telepítette, amelynek keretében a felhasználók néhány óra alatt több mint 4 millió dollár értékű eszközt zároltak.

Ahogy a Reef Finance tovább növekszik, úgy szeretnének a felhasználóiknak hozzáférést biztosítani a legjobb DeFi ökoszisztémákhoz. Ez a partnerség lehetővé teszi a Reef felhasználók számára, hogy az Elrondon fejlesztett DeFi alkalmazásokhoz közvetlenül a Reef platformon keresztül férjenek hozzá. Az Elrond jelenleg is dolgozik az Elrond DeFi 2.0 moduljának elindításán, amely összekapcsolja a világ főbb DeFi piactereit. Ez a partnerség elérhetővé teszi majd a Reef intelligens likviditási aggregátorát és hozammotorját az Elrond DeFi ökoszisztéma felhasználói és fejlesztői számára.

Kíváncsian várjuk a partnerség eredményeit, fejlesztéseit, hogy vajon együtt mekkorára nőhetnek majd a konkurensekhez képest. Ha Reef és Elrond tokenek vásárlásán gondolkozol kérdezd meg kereskedőinket az aktuális beszállókról discord szerverünkön. Ha mégis belevágnál a vásárlásba a Binance felületét ajánljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img