Új DeFi projektek finanszírozására 100 millió dolláros alapot indít a Huobi

spot_img

A Huobi Group, a világ egyik legnagyobb blokklánc vállalata a hét elején jelentette be, hogy elindítja a Huobi Ventures-t. A Huobi Ventures egy új leányvállalat, amely a Huobi befektetési portfóliójára összpontosít a blockchain térben. A Huobi Ventures 100 millió dolláros portfóliójával a korai szakaszban működő blokklánc- és decentralizált pénzügyi (DeFi) projektekbe kíván befektetni három év alatt.

A leányvállalat a korábbi befektetési alapokat, a Huobi Eco Fundot, a Huobi Capital-t és a Huobi DeFi Lab-t tömöríti egyetlen befektetési portfólióba. A DeFi szektor támogatásának kezdeményezését a Huobi Group pénzügyi igazgatója, Lily Zhang vezeti.

A Huobi eddig több mint 69 millió dollárt fektetett be több száz projektbe, portfóliójának egyenlege megközelíti a 215 millió dollárt. A Huobi befektetései között szerepel többek között az Ampleforth, a Terra, az Oasis Network és az Optimism is.

A Huobi és sok más befektető további kiaknázatlan piaci lehetőségeket lát az NFT piacon is. A frissen létrehozott „kiemelt” 100 millió dolláros alap mellé további 10 millió dolláros összeget különített el NFT alapként, amiből szintén a feltörekvő szereplőket tudják majd támogatni.

Ha ki szeretnéd próbálni a Huobi felületét az alábbi link segítségével megteheted.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img