Éledezik a Bitcoin árfolyama

spot_img

Újra feléledt a bizalom a bitcoin piacon. A négy órás grafikonon a két hete tartó lefelé trendvonalat is sikerült áttörni, majd a 36 500-as támaszt is visszateszteltük. Ma reggel a BTC 40 000 dollár fölé is ment, amit különösen jó volt látni, főleg azok számára, akik megélték a múlt heti 30 000 dollár érintését is. A kitöréshez és a mostani 40 000-ig tartó hullámhoz alacsony volumen párosul, így egyelőre megéri óvatosnak lenni a longokkal.

Legsikeresebb kereskedőnk Keny, egy kitörésre számít az egy órás grafikonon, ami akár az 50 000-es magasságig is viheti az árat. Ha a következő órákban nem történik meg a kitörés, az invalidálja az elemzést. A belépés a bekarikázott gyertya maximuma fölött lenne (lent a második grafikon), azaz ha törné ezt a szintet. Stop-loss a pirossal jelzett egyenesre, vagy picivel alá. Első célár a fej-váll magassága, 50 000.

A grafikont egybéként lehet többféleképpen is értelmezni – ahogy arra Keny is felhívta a figyelmet. Jelenleg ezek az elemzések is felívelést vetítetenk előre.

A GRAFIKONT legalább háromféleképpen lehet értelmezni, azaz a kereskedők legalább 3 csoportja fogja belépési jelzésként értelmezni. Az elsőT FENTEBB ÍRTAM, A MÁSODIK a fordított fej-váll alakzat:

A harmadik a Cup & Handle:

Ha még több elemzést és piaccal kapcsolatos beszélgetést szeretnél látni, gyere fel a Discord szerverünk VIP részébe.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img