Bitcoin bányászatba kezdett a BlockFi

spot_img

Meglepő blogbejegyzést tett közzé a napokban a BlockFi . A bejegyzés szerint a Blockstream Mining partnereként a BlockFi Bitcoin bányászatba kezdett. A bányászattal a cég arra törekszik, hogy kiegészítse pénzügyi szolgáltatási kínálatát, és a Bitcoin bányászattal diverzifikálja Bitcoin forrásait.

A BlockFi bányászokat fog telepíteni a Blockstream moduláris bányászati létesítményében, a Georgia állambeli Adelben. A több mint 300 MW teljesítmény kapacitással rendelkező létesítmény a legmodernebb energiaellátási, hűtési és légszűrési technológiával van felszerelve.

A Blockstream végponttól végpontig tartó bányászati szolgáltatásai keretében a BlockFi megspórolja így a kutatás, a géppark kiépítés és a karbantartás általános költségeit, amelyek jellemzően a Bitcoin bányászati műveletek beindításához szükségesek. Ezekkel a lépésekkel a Blockstream kiterjesztheti az intézményi részvételt, ami hozzájárulhat a Bitcoin hálózat további biztonságának megerősítéséhez és az általános decentralizációs törekvések előmozdításához.

“A tárhelyipar egyik vezető cégével akartunk együtt dolgozni, és a Blockstream a lista élén állt a szakmaiság, a megbízhatóság, az ügyfélszolgálat és a géptámogatás terén elért komoly eredményei miatt.” nyilatkozta Joe Chu, a BlockFi hitel- és bányászati ​​főigazgatója.

A Blockstream Miningról

A Blockstream Mining Bitcoin bányászati berendezések kolokációját kínálja célzott adatközpontokban, amelyeket az intézményi és vállalati ügyfelek igényeinek kielégítésére terveztek. Bármilyen típusú bányászati berendezés gyors telepítését támogatja a Blockstream hosting szolgáltatásai, és egyben teljes ellenőrzést biztosítanak az ügyfelek számára a bányászati műveletek felett.

“A Bitcoin technológia fejlesztése és a bányászati infrastruktúra üzemeltetése terén szerzett tapasztalataink nagy szakértelmet biztosítanak számunkra ahhoz, hogy vállalati szintű szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Nagyon örülünk, hogy a Bitcoin üzleti közösségének egy olyan meghatározó szereplőjével, mint a BlockFi, együttműködhetünk!” – mondta Chris Cook, a Blockstream Mining vezetője.

A BlockFi szolgáltatásait az alábbi linken érheted el. További hasznos információkat, piaci elemzéseket és kereskedési tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/BlockFi/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img