Tíz trillió Hungarian Vizsla Inu token vár

spot_img

Az “inu” szó japánul kutyát jelent, ez legalább egy apró morzsáját megmagyarázza az elmúlt hónapok mémcoin őrületének. Nem kellett sokat várni, megérkezett az első magyar versenyző is. A Hungarian Vizsla Inu egyik alapítójával, Sándor Fábiánnal beszélgettünk.

Egy BEP20 tokenről van szó, a Binance Smart Chainen kezdte meg életét a vizsla, pontosabban a csak magyarokból álló csapat kriptopénze. Május 24-én indult a tesztfázis, majd június elsején kezdődött volna az éles üzem, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel hamarabb, május 27-én indultak.

Mielőtt rátértünk volna a projekt részleteire, azt kérdeztük Fábiántól, hogy ugyan mi szükség van egy újabb mémcoinra. A válasz meglepően őszinte, megtudhattuk, hogy a legtöbb mémcoin csak arra jó, hogy gyorsan sokat keressenek azok, akik jókor szállnak be, ezzel szemben az ő projektjükben legalább van egy jótékonysági szál is.

A logó.

A tíz trilliós teljes készlet 10%-át átadták a Magyar Vizsla Alapítványnak, emelett minden tranzakcióból 1% visszaosztásra kerül egy külön számlára, ezt szintén jótékony célra fordítják. Különböző kutyás alapítványokat fognak támogatni az összegyűlt tokenekből.

De mi is az a trillió?

Néhány nyelvterületen ezer milliárdot takar, ez igaz az Egyesült Királyságra, és az Egyesült Államokra is. A magyarban azonban mást értünk ezalatt, a trillió milliárdszor milliárdot jelent, vagyis: 1 000 000 000 000 000 000. Tehát tíz milliárdszor milliárd, ekkora a HVI teljes készlete.

Fábián elmondása szerint azért bánták meg egy kicsit ezt az irdatlan készletet, mert a hétköznapi utalgatást megnehezíti a nullák számolgatása. Cikkünk születését is megtoldotta jó néhány perccel, mire átláttuk a nullákat, valóban kissé kényelmetlen.

Ha a Binance Smart Chain exploreren ránézünk, akkor nullás árfolyamot fogunk látni, ennek azonban az az oka, hogy nincs elég helyiérték ahhoz, hogy megjelenítsék az árat, de kaptunk egy screenshotot, amin látszik a piallanatnyi érték:

Arra a kérdésre, hogy mi fogja a token értékét adni azt a választ kaptuk, hogy az alapítók számítástechnikai üzletében máris adott az elfogadás, emelett tárgyalnak építési vállalkozásokkal, de a fő cél kisállat termékek megvásárlását lehetővé tenni a tokennel.

Az mindenesetre biztos, hogy a piac hamar rápörgött a lehetőségre, jelenleg 170 hodlerük van, az első napon 2000%-ot nőtt az árfolyam, a másodikra ez már 9000%-ra nőtt. A siker egyik oka Fábián szerint az lehet, hogy az emberek élvezik, hogy már egy viszonylag kis összegért is óriási mennyiségű tokent kaphatnak, és persze az is vonzó, hogy egy magyar projektről van szó.

Egyetlen dollárért jelenleg 30 milliárd HVI-t kaphatunk.

A projekt teljes egészében magyarokból áll, Sándor Fábián mellett Gülsen Péter, Kádár Dániel és Bóka Zoltán is erősíti a csapatot. Azt is megtudtuk, hogy már nagyjából 5-6000 mémcoin van a piacon, ebből azonban a magyar csapat szerint “csak” 500 van, amit “komolyan lehet venni”.

A token a PancakeSwap rendszerében érhető el, az érdeklődők részletes útmutatót kapnak a vásárláshoz. A projekt egyelőre egy ideiglenes weboldalon mutatkozik be, épp a végleges domain bejegyzésére várnak. A magyar leleményt jó látni, abban azonban már nem teljesen vagyunk biztosak, hogy kellett-e még egy mémcoint.

Figyelemmel kísérjük az eseményeket, be fogunk számolni a Vizsla sikereiről, vagy éppen sikertelenségéről is. Addig is ha kriptopénzeket szeretnél vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img