El Salvador után Paraguay is egy Bitcoinnal kapcsolatos bejelentésre készülhet

spot_img

Úgy tűnik, hogy az angol és a kínai után már spanyolul sem árt megtanulnia annak, aki naprakész akar maradni a bitcoinnal kapcsolatos történéseket illetően.

Tegnap számoltunk be arról, hogy El Salvador miniszterelnöke ezen a héten fogja benyújtani azt a törvényjavaslatot, ami hivatalos fizetőeszközzé tenné országában a BTC-t. Ma hajnalban viszont már egy másik latin-amerikai ország, Paraguay egyik kongresszusi tisztviselője utalt arra, hogy ők is nyitást terveznek a vezető kriptovaluta felé.

Paraguay törvényhozó testülete két kamarából, a 45 fős szenátusból és a 80 fős kongresszusból áll. Carlitos Rejala, aki a 80 tagot számláló kongresszus tagja, ma hajnalban ezt üzente:

“Mint már régóta mondom, hazánknak kéz a kézben kell együtt haladnia az új nemzedékkel. Most eljött a pillanat, a mi pillanatunk. Ezen a héten egy fontos projektbe kezdünk, a világ előtt újítjuk meg Paraguay-t. Igazak, irány a hold #BTC #PayPal”

A további részleteket egyelőre homály fedi, a képviselő által közzétett önarcképen viszont az ismert lézerszem mém látható, ami az elmúlt hónapok során a Bitcoin szimpatizánsok közösségi médiában használt jelképévé vált. A filmekben és rajzfilmekben a vörösen izzó szempár általában egy karakterben szunnyadó erő kitörése előtt látható. A bitcoin hívők profilképein feltünő ragyogás szintén azt jelképezi, hogy amit most látunk, az szerintük még csak a kezdet és a mindent elsöprő energiák előtörése majd csak ezután fog bekövetkezni.

További hírek és érdekességek a Discord csatornánkon és a Youtube-on.

El Salvador elnöke törvényes fizetőeszközzé tenné a bitcoint és a jövő héten benyújtja az erről szóló törvényjavaslatot

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img