Kriptobányászati szolgáltatás a Nortonnál

spot_img

Ismerősen csenghet sokak számára a Norton kiberbiztonsági vállalat. A cég új funkciót jelentett be, amellyel a felhasználók biztonságosan bányászhatnak Ethereumot a platformján keresztül. A cég 2021. június 2-án vezette be a Norton Crypto funkciót, amely a Norton 360 internetbiztonsági csomaggal együtt fog működni. Az új felületre, ahol már Ethereumot is lehet bányászni, a Norton korai felhasználói programjában részt vevő kiválasztott ügyfelek kapnak meghívást.

A bejelentés szerint a Norton Crypto biztonságos és megbízható alternatívát kínál a fogyasztók számára az Ethereum bányászására anélkül, hogy saját magukat és eszközeiket tennék ki a bányászással kapcsolatos veszélyeknek. A cég, a személyi számítógépeken történő bányászat veszélyei között említi a rosszindulatú programok és zsarolóprogramok véletlenszerű telepítését, valamint a bányászatból származó bevételeket, amelyeket általában a bányászok közvetlenül a merevlemezükön tárolnak, és a digitális pénztárca meghibásodása, feltörése esetén elveszhetnek.

Biztonságos Ethereum bányászat

A NortonLifeLock névre átkeresztelt cég bővíti kiberbiztonsági platformját is, hogy megvédje a fogyasztók folyamatosan változó digitális mindennapjait. Vincent Pilette, a NortonLifeLock vezérigazgatója részletezte a kriptovaluták szélesebb körű szerepét a mindennapi életben:

“A kriptogazdaság egyre fontosabb részévé válik ügyfeleink életének. Szeretnénk lehetővé tenni számukra, hogy a Nortonnal, biztonságosabban bányásszanak kriptopénzeket”

Gagan Singh, a NortonLifeLock vezető termékmenedzsere hozzátette, hogy a bányászat néhány kattintással elvégezhető az új rendszerben. Ez hatékonyan csökkenti a bányászatba való belépési korlátokat, és megnyitja a tevékenységet azok előtt is, akiket eddig elriasztott a technológiai bonyolultság.

A világon ez az egyik első olyan megoldás, amelyet integráltak egy mainstream PC biztonsági szoftver csomagjába, és valószínű, hogy a jövőben a konkurens cégek is, mint például a McAfee és a Kaspersky is követni fogják. Az is elképzelhető, hogy a Norton, az Ethereumon túlra is kiterjeszti a bányászati lehetőségeket.

A Bitcoin bányászat nyolcszor több áramot fogyaszt, mint a Google és a Facebook együttvéve

 

A globális félvezető hiány miatt a számítógépes hardverek, például a csúcskategóriás grafikus kártyák árai is megugrottak. A platform alapú bányász szolgáltatások népszerűsége ezen akadályok miatt nőhetnek, különösen, ha megkönnyítik a felhasználók számára a bányászatot. A Norton erre egy remek lehetőség lehet a jelenlegi és leendő bányászok számára.

Ha Ethereumot szeretnél vásárolni a Binance és az FTX felületét ajánljuk. Bányászattal kapcsolatban rengeteg információt találsz discord szerverünk “bányászat” szobájában.

/beincrypto/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img