3 hét, 1,3 millió USD értékű BTC adomány, 2025-ig HODL

spot_img

Miamiban nemrég ért véget egy jó nagy, meghatározó kriptopénz tematikájú konferencia, többek között ezen az eseményen jelentette be El Salvador elnöke, hogy bizony hivatalos fizetőeszközzé válik náluk a bitcoin. De nem ez volt az egyetlen újdonság, illetve frissen startoló projekt a konferencián, többek között a Bitcoin Water Trust is elrajtolt, óriási sikerekkel, mutatjuk a részleteket.

Egy jótékonysági szervezetről van szó, a világ elmaradott régióiban az ivóvízellátás problémájával foglalkoznak. Az adományokat természetesen bitcoinban várják, így kapcsolódnak ehhez a piachoz. A remek időzítés, és a kiváló marketing-érzék meghozta a gyümölcsét, eddig három hét telt el, több mint 1,3 millió dollárnyi bitcoint kaptak a globális közösségtől.

Persze a projekt egésze ennél összetettebb, hiszen a New York városában székelő Water néven ismert szervezet már régóta létezik, azonban a Bitcoin Water Trust új projekt, most jön a csavar, ami nagy valószínűséggel hozzájárult a sikerhez.

A befolyó BTC összeghez nem nyúlnak hozzá, egészen 2025-ig a HODL stratégiáját követik. Lássuk be, ha van valami, amit ezen a piacon mindenki szeret hallani, akkor az a hosszútávú elköteleződés, erre játszott rá ügyesen a szervezet.

32,59 BTC folyt be eddig, ez jelen árfolyamon nagyjából 1,3 millió dollár.

A megőrzést a Gemini kriptopénztőzsde végzi számukra, Tyler és Cameron Winklevoss alapítók elmondása szerint azért nagy dolog az adakozásnak ez az új formája, mármint a HODL alapú kripto-donáció, mert ezáltal amit ma beküldünk, az…

…többet fog érni a jövőben, tehát tulajdonképpen nagyobb adományokat tehetünk, mint amekkorát a jelenben elbír a pénztárcánk.

Lássuk be: ezzel nehéz vitatkozni, pofonegyszerű, egyben zseniális húzásról van szó. Nem teljesen újkeletű amúgy a 2006-ban indult Water életében a bitcoin elfogadás, már 2014 óta várnak kriptopénz adományokat, ám ez az első alkalom, hogy a HODL stratégiájával keverik a modelljüket.

Ha most szeretnél kriptopénzeket venni, akár azért, hogy saját magadnak HODLereld, akár azért, hogy jótékony célra fordítsd, mi a Binance megbízható szolgáltatását ajánljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img