A kínai Yunnan tartomány betiltja a kriptopénz bányászatot

spot_img

A délnyugat-kínai Yunnan tartomány a kriptopénz bányászat betiltására készül. A hírt az ország egyik legnagyobb bányászpoolja a BTC.top közölte.

A BTC.top szerint Yunnan energiahatósága le fogja állítani a kriptobányászatot  Belső-Mongóliában, Hszincsiangban és Csinghajban is a bevezetett tilalmak után. A BTC.top szóvívője – amelynek bányászati létesítményei főként Hszincsiangban, Yunnanban és Szecsuánban, de Észak-Amerikában is megtalálhatóak – azt mondta, hogy kínai bányászati tevékenységét a tiltás után Szecsuan délnyugati tartományába összpontosítja majd.

A kínai Bitmain cég, amely a bányászati berendezések egyik legnagyobb gyártója, a hírek szerint heteken belül találkozni fog a bányászokkal és az iparág bennfenteseivel, hogy megvitassák a bányászati műveletek tengerentúlra történő áthelyezését, mivel Kína kriptopénz bányászati tilalma az ország több régiójára is kiterjed.

A kínai bányászati tilalom hatására, egy másik nagy bányász berendezéseket gyártó vállalat a Canaan, például már a szomszédos Kazahsztánba telepíti át és nyitja meg az első, Kínán kívüli vevőszolgálati központját.

Napelem, bányászat, Bitcoin

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/forkast/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img