Mától KEEP a Binance-en

spot_img

Időről-időre érdemes ránéznünk a Binance blogjára, hiszen rendszeresen közzéteszik, hogy éppen milyen kriptopénzeket fognak listázni. Holnap a Keep Network kerül terítékre, a ticker, amit keresnetek kell: KEEP. A párok pedig a következőek: KEEP/BTC, KEEP/BNB, KEEP/BUSD, KEEP/USDT.

Az időpontot az UTC (Coordinated Universal Time) szerint adják meg, mi a CET időzónában két órával járunk előttük. Tehát a KEEP listázás időpontja:

2021 06. 17. 06:00 UTC

A Keep Network bemutatkozó oldala itt látható, bemutatkozójuk szerint ez az Ethereum első privát számítógépe, akár 225%-os APY (Annual Percentage Yield) is elérhető a staking rendszerükben.

Privacy layerként határozzák meg önmagukat, vagyis a személyes adatok védelmét szolgáló, kiegészítő rendszerről van szó az Ethereum hálózatán. A cél, hogy személyes adatokat kezelhessünk publikus blokkláncokon úgy, hogy az kellően biztonságos legyen.

Hozzájuk kötődik az első tokenizált BTC projekt is, ez a tBTC. Saját tokennel is rendelkeznek, ez a KEEP, a saját ökoszisztéma belső elszámolási egysége. A Keep rendszerében az úgynevezett “keep”-ek, vagyis az érzékeny adatok tárolását szolgáló eszközök kapják a főszerepet.

A KEEP tokeneket megvehetjük a Uniswap, a Kraken és a Balancer rendszerében, mátol pedig már a Binance-en is. Azért érdemes figyelemmel kísérnünk a Binance rendszerében frissen induló projekteket, mert a bevezetést követő első időszakban általában megjelenik egy árfolyamnövekedés, amire persze garancia nincs, ám jellemzően ez történik.

Ahhoz azonban, hogy részt vehessünk az ilyen lehetőségekben, szükségünk lesz egy Binance felhasználói fiókra, ezt itt készíthetjük el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img