50 000 dolláros nyereményalap az EB alkalmából induló kereskedési versenyen

spot_img

A SimpleFX Kereskedési Kupát indított az Európa-bajnokság alkalmából, amihez az összes felhasználó csatlakozhat. Kereskedj a kedvenc termékeiddel: részvényekkel, kriptóval, árukkal vagy forex-en. Akár 1:500 tőkeáttétellel. Vedd ki a részed a folyamatos, heti BTC nyereményekből és utald ki a pénzed.

A SimpleFX 2021 Trading Cup névre keresztelt verseny egy élő RoI verseny. Regisztrálj a versenyre egy e-mail címmel, küldj be a brókerhez a 60-féle kripto vagy fiat egyikét. Azok a traderek, akik elérik a legnagyobb hozamot a versenyszámlájukon, jogosultak a nyereményalap egy részére.

A legnagyobb nyereményalap 50 000 dollár. A fő verseny egészen az Európa-bajnokság döntőjéig, július 11-ig tart. De addig is minden héten nyeremények várnak. Az első kör június 20-ig tart.

Így tudsz csatlakozni

Regisztrálj egy valódi pénzes számlát a verseny holnapján. Ha már van SimpleFX regisztrációd, nyisd meg az “Account & Deposits” az alkalmazásban és nyiss egy Contest Account-ot, vagyis egy versenyszámlát. A verseny csak a legfrissebb Android, IOS vagy HarmonyOS alkalmazásokkal működik.

Egy kereskedő akár három Trading Cup számlát is nyithat. Ahhoz, hogy indulni tudj a versenyen, legalább 200 dollárt vagy ennek megfelelő értékű kriptót kell tartanod a számlád.

SimpleFX Stake & Trade

A SimpleFX hamarosan elindít egy Stake & Trade fícsört. Ennek keretében ETH 2.0-t lehet stakelni, 8,55%-os éves kamattal. Emellett minden trade 2500 dollár instant depozitot kap a számlájára. A SimpleFX már támogatja a Binance Smart Chain-t is, ezért szuper gyorsan tudsz tranzaktálni, minimális költséggel, 0,25 dollárral is.

Mindenki, aki most regisztrál a SimpleFX-re egy e-mail címmel, a Stake & Trade -re, kap egy “early access” vagyis korai hozzáférés lehetőséget. Ezt a meghívót e-mailben fogod megkapni.

200-szor olcsóbb, mint a hagyományos Ethereum tranzakciók

Ha már unod a BTC és az ETH hálózatán lévő magas tranzakciós költségeket, akkor örülni fogsz a Binance Smart Chain integrációnak. Így több kriptopénznél, már a BSC hálózatán is tudod intézni a fizetéseidet és utalásaidat.

A BSC lánc előnyeit az alábbi kriptopénzeknél élvezheted:

BTC – Bitcoin

ETH – Ethereum

LINK – Chainlink

LTC – Litecoin

BCH – Bitcoin Cash

ZEC – Zcash

ETC – Ethereum Classic

DAI – Dai

DOT – Polkadot

XRP – Ripple

BAND – Band Protocol

XTZ – Tezos

ONT – Ontology

ADA – Cardano

ATOM – Cosmos

YFII – yearn.finance
EOS – Eos

A SimpleFX egy 2014 óta a piacon lévő bróker, akik az elsők brókerek között voltak, akik bevezették a kriptopénzeket. A SimpleFX-en többféle, Bitcoin, Ethereum és Binance Coin alapú számlát is nyithatsz egyetlen e-mail címmel.

A brókertól folyamatosan érkeznek a fejlesztések, nemrég egy Huawei készülékekre szabott HarmonyOS alkalmazással is jelentkeztek.

A SimpleFX az egyik legegyszerűbb alkalmazás a piacon, ahol bárhol és bármikor kereskedhetsz, hála a kitűnő mobilalkalmazásuknak. De accountodat bekötheted a MetaTrader4-be, használhatod a webes felületet vagy az iOs és Android verziókat is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img