I. Kripto Akadémia Mémbajnokság

spot_img

Mindenki megtesz megannyi mindent, hogy mémeket megnézzen, mert mémet megnézni mindig megéri! Indul az első Kripto Akadémia Mémbajnokság! De miről is van szó?

Készíts egy mémet és nyerj egy hónap Kereskedési Tippek előfizetést!

De hogy kell mémet készíteni?

Nyiss meg egy képet, amit már mások is használtak mém gyanánt és írj rá egy szöveget, mentsd el, már kész is a mém! Vagy használj egy mém-készítő oldalt, ilyen például a Meme Generator, itt csak ki kell választanod a képet, ráírni az oldalon a szöveget és lementeni.

Mik a szabályok?

  • Egy versenyző csak egy mémet küldhet be.
  • A mém szövege lehet magyar vagy angol, más nyelv nem!
  • A mém csak eredeti lehet, korábban, mások által készített mémekkel NEM lehet indulni.
  • A mém témájában a kriptopénzekhez, vagy a pénzügyekhez, vagy a kettő kapcsolatához kötődik, akár lazán.
  • Nem pénzügy és/vagy kriptopénz tematikájú mémek törlésre kerülnek.

Hova küldjem?

Be kell lépned a Kripto Akadémia Discord szerverére, majd a “kripto-humor” csatornába kell posztolnod a mémedet. FONTOS! A mém mellé helyezd el a MÉMBAJNOKSÁG szót, így, csupa nagybetűvel. Azokat a mémeket, amik mellé nem kerül ez a megjelölés nem tudjuk figyelembe venni.

Meddig tart a játék?

Az I. Kripto Akadémia Mémbajnokság ma indul, egészen 2021. július 6. 12:00-ig tart.

Ki választja ki a nyertest?

Természetesen a közösség, az a mém nyer, amelyik egy hét elteltével a legtöbb emoji-reakciót kapta, legyen az bármi, like, nevető fej, sírva-nevető fej, egyéb. Az emoji-reakciókat összesítjük minden pályamű esetében, így választjuk majd ki a nyertest. A Kripto Akadémia szerkesztőgének nincs beleszólása abba, hogy ki nyer, azonban a szerkesztőség tagjai is reagálhatnak egy-egy alkotásra emojikkal, ugyanúgy, mint bárki más.

Moderációt természetesen végzünk, a sértő, ízléstelen, netán lopott mémeket kizárjuk a versenyből! Mindenkinek sok sikert, jó mémelést, és legfőképp jó szórakozást kívánunk! Mémre-fel! Ha addig is szeretnél kriptopénzeket, netán egy mém-NFT-t vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img