Ki- és beutalás gondokkal küzdenek a brit Binance userek

spot_img

Miután a helyi pénzügyi szolgáltatásokat felügyelő hatóság, az FCA közleményben figyelmeztette a brit felhasználókat és a kisbefektetőket arra, hogy a Binance engedélyek nélkül működik az országban, a Binance felhasználói arra lettek figyelmesek, hogy szünetel a ki- és beutalás a Binance.com -ról.

Az elégedetlen brit userek nagyjából 5-6 órája jelentek meg a Binance subredditjén. Állításuk szerint sem bankártyával, sem a brit Faster Payments rendszerrel nem működnek a be- és kiutalások. Ezek státusza “suspended”, vagyis felfüggesztettként jelenik meg a felületen.

Egy user jelezte, hogy a chatbot válasza szerint “bizonytalan időre” felfüggesztették a bankkártyás és Faster Payments lehetőségeket.

A kriptotőzsde nem értesítette a felhasználóit, hogy karbantartás vagy szünet várható, ezért az elégedetlen userek száma egyre nő. Hivatalos nyilatkozatot még szintén nem kaptak.

Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy ez az FCA figyelmeztetés miatt történik-e vagy sem. Bár elterjedt, hogy az FCA kitiltotta a Binance-et, ezek a hírek nem voltak igazak: a felügyelet csupán figyelmeztetett a veszélyekre; valamint arra, hogy ez a kriptotőzsde nem rendelkezik engedélyekkel az országban. A pénteken kiadott figyelmeztetés óta elérhetőek voltak a Binance.com szolgáltatásai – egészen eddig a mai esetig.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img