Bitcoin Euro 2020: előny a svájciaknál

spot_img

Ma a negyeddöntőkkel folytatódik tovább a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság, aminek kapcsán egy érdekes összeállítás is készült arról, hogy a legjobb 16 csapatot kiállító országban hogyan is alakult a bitcoin népszerűsége.

A felmérés készítői a 2016-os EB és a most zajló torna között eltelt időszakban vizsgálták meg, hogy az egyes országokban élők hányszor kerestek rá a ‘Bitcoin’ kifejezésre.

A trendek alapján a Bitcoin Euro 2020-as bajnokság nyertese Németország lenne, ahol a Google osztályzása szerint szerint 0 és 100 között mérve jelenleg 83.3-as szinten áll a Bitcoin iránti érdeklődés nagysága. Ez az utolsó kontinenstorna óta 2930%-os növekedést jelent. A németek azonban már kiestek. A még játékban lévő csapatok közül Svájc áll az élen, akik éppen néhány nappal ezelőtt ajándékozták meg a drukkereket egy emlékezetes találkozóval.

A Bitcoinnak persze semi köze sincs az Európa-bajnokság kimeneteléhez, de ha mégis Svájc nyerné a trófeát, akkor majd úgy teszünk, mintha az alpesiek csakis ennek köszönhették volna a sikereiket. Épp úgy, mint egykor a Tottenham szurkolói, akik 0-4-es állásnál játszották el azt, mintha a saját csapatuk is betalált volna az ellenfél kapujába.

“Tegyünk úgy, tegyünk úgy, mintha gólt rúgtunk volna!”

További hírek, érdekességek és elemzések a Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img