Nehezen hozza az ígéreteit a Cardano

spot_img

Kisebb Twitter-csata alakult ki az elmúlt időszakban a Cardano körül, úgy tűnik nehézségekbe ütközik a korábbi vállalások teljesítése. Feltéve persze, hogy vállalásnak tekintheünk egy tweetet, amit egy évvel ezelőtt tett közzé a projekt első embere, Hoskinson. Mutatjuk a részleteket.

Történt, hogy egy évvel ezelőtt, 2020 nyarának közepén a Cardano vezére arról tweetelt, hogy 2021 bizony remek év lesz, ugyanis:

  • több száz eszköz (token),
  • ezernyi dApp,
  • “tonnányi” izgalmas projekt lesz a blokkláncukon.

A tavalyi tweet úgy fogalmaz, hogy “jövőre ilyenkor”, a dátum alapján még két hét van, hogy mindez teljesüljön:

Ehhez képest a U.today összefoglalója szerint ugyan valóban van 6859 token a Cardano rendszerében, de ebből csupán kettő éri el a havi tízezer tranzakciót, ez a Spacecoins és az ADAX, a többi alig-alig mutat bármiféle aktivitást. Ha ezek a számok hitelesek, akkor a Cardano valóban távol áll attól, hogy az Ethereum “gyilkosa” lehessen.

Pontosan erre világítanak rá a kritikusok most megjelent tweetjei:

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy a Cardano valótlan állításokat tenne, azonban úgy tűnik, hogy -egylőre- elmaradnak a saját maguknak kitűzött várakozásoktól. Mindemellett azt is látnunk kell, hogy az okosszerződés funkció csak idén szeptemberben lesz elérhető teljes funkcionalitással, lehet, hogy az nagy lendületet ad majd a Cardano ökoszisztéma fejlődésének.

Ha most szeretnél ADA-t, BTC-t, vagy bármilyen egyéb kriptopénzt vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img