Árfolyam tippek a Coinmarketcaptől

spot_img

A CoinMarketCap új funkciót vezetett be, ami összesíti az egyes kriptovaluták jövőbeli árfolyamaira vonatkozó becsléseket. A világ leglátogatottabb kriptós oldalán leadott előrejelzések nem csak azért lehetnek érdekesek, mert átfogó képet adhatnak az aktuális piaci hangulatról, de idővel összehasonlíthatóvá tehetik majd azt is, hogy a hétköznapi befektetők várakozásai mennyiben térnek el az árfolyamok valós alakulásától.

Az árbecsléseket a kriptovaluták adatlapjain, a Price Estimates fül alatt lehet megtekinteni. A tippeket a regisztrált Coinmarketcap felhasználók adhatják le, amiket egy olyan mesterséges intelligenciával támogatott algoritmus összesít, ami kiszűri a szélsőséges értékeket, ezáltal is pontosítva a végeredményt.

Amint a fenti képen is látható, a Bitcoin esetében július végére 40 400 dollár körüli árfolyamot jósolnak a CMC olvasói, ami közel 12 000 érvényes becslés alapján került megállapításra. A Coinmarketcap az összes listázott kriptójánál hasonlóképpen jeleníti meg a becsült értékeket, igaz ezeket csak akkor láthatjuk ténylegesen, ha legalább már 30-an tippeltek az adott coinra, illetve ha legalább egy tippet már mi is leadtunk rá. A CMC minden hónapban egy kisebb pénzösszeget is kisorsol a szavazók között. Az első szerencsés 300, a második 150, a harmadik 50 dollárral lehet gazdagabb, aminek átvételéről az általunk megadott email címen tájékoztat az oldal.

További hírek és elemzések a Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img