Mutasd meg a világnak mit értél el kriptopénzekkel!

spot_img

Vettél egy új autót? Esetleg egy biciklit a gyereknek? Felújítottad a nyaralót? Vagy “csak” elmentél nyaralni oda, ahova amúgy nem mennél? Esetleg egy menő gamer egér? Egy rozsdamentes acél késkészlet? Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyi pénzt kerestél, de még arra sem, hogy micsoda luxust értél el kriptopénz befektetőként, kereskedőként, hanem arra, hogy mit valósítottál meg az életedben kriptopénzekkel, értéktől függetlenül!

Mutasd meg nekünk és a világnak, hogy mik azok a kézzelfogható dolgok körülötted és a közelmúltadból, amiket a kriptopénzeknek köszönhetsz, legyen az egy tárgy, vagy egy emlék!

A játék természetesen anonim, a legérdekesebb, legtanulságosabb jelentkezéseket egy cikkben osztjuk meg. Arra kérünk, hogy küldj nekünk egy emailt a történeteddel, mutasd be pár sorban, hogy miről is van szó, mit tudtál megvalósítani a kriptopénzeknek köszönhetően!

Ide várjuk a történeteket: info@kriptoakademia.com

Természetesen fotókat is várunk, ha a te történetedhez tartozik kép is, ha olyasmit mutatnál be, amit képekkel lehet érzékeltetni. Persze ha ez nem szükséges, akkor bőven elég a szöveges leírás is. A jelentkezéseket e hét péntek délig várjuk, kérlek eddig küldd el nekünk azt, amit be szeretnél mutatni.

Inspiráció gyanánt álljon itt egy személyes történet tőlem, alig egy hónappal ezelőtt sikerült húsz év után visszavennem nagyapám házát:

Ha pedig most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img