Egy hét alatt 40%-ot esett a Baby Doge

spot_img

A kriptopénzek hosszú és tekervényes történetének újabb abszurd fejezetét jelenti a Baby Doge, a mémcoin szekció legfiatalabb tagja. Történt ugyanis, hogy Elon Musk nemrég közzétett egy nehezen értelmezhető, kissé bizarr tweetet, amiben a “kölyökkutyát” bíztatta, feltéve, hogy valóban így kell értelmeznünk a rövid szöveget. Természetesen óriái pumpát hozott a megnyilvánulás, ami mostanra csúnyán vissza is esett.

Először lássuk magát az ominózus Musk tweetet:

Az első felmerülő krédés az, hogy egy felnőtt embernek, akire ráadásul tízmilliók figyelnek vajon miért is kell egy ilyen gyermeteg tweetet közzétennie. A második az, hogy vajon ha ez már egy jól szabályozott piac lenne, akkor mégi mit kapna piacmanipulációért.

Persze a Baby Doge csapatának reakciója sem váratott sokat magára:

Egyenesen arról írtak, hogy akár egy végtagot is levágnának, ha Musk-al dolgozhatnának együtt. Ezzel valószínűleg sok mém- és shitcoin alapítója így van. Mintegy 2000%-os emelkedést hozott a tweet a kiskutya számára, most egy hét alatt 40%-ot korrigált.

Még június elején hívták életre, természetesen hamar felkapta az újabb és újabb gyors pumpákra éhes közönség, a kezdeti lendületet egy NASCAR együttműködéssel igyekeztek fenntartani. Alapítók, akik vállalnák a nevüket és az arcukat természetesen nincsenek, hiszen miért is lenne erre szükség egy mémcoin, vagy bármilyen kriptopénz esetében.

A mémcoinokkal úgy általában óvatosan kell bánnia minden szerencselovagnak, hiszen amilyen könnyen képesek emelkedni, akkorát zuhanhatnak is, akár teljesen váratlanul is. Ha a kriptopénzek a zavaros vadnyugat, akkor nehéz meghatározni, hogy azon belül mik a mémcoinok.

Az mindenesetre biztos, hogy aki nem kaszinózni, hanem hosszútávon, felelősen befektetni akar, annak egy olyan projektet érdemes választania, aminek van valós fundamentuma, megáll a saját lábán, partneri együttműködéseket alakít ki, van mögött hiteles csapat. Ha ilyenekben gondolkodol, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img