Ezeket vettétek ti kriptopénzekből

spot_img

A múlt héten hirdettünk meg egy játékot, aminek egész egyszerűen az volt a lényege, hogy megmutassuk egymásnak, mit, miket értünk el a kriptopénzeknek köszönhetően. A lényeg kifejezetten nem az összegszerűség, nem arra voltunk kíváncsiak, hogy ki hány tíz- és százmillió keresett ezen a piacon. Ennél sokkal fontosabb, hogy olyasmit valósítsunk meg ennek a piacnak köszönhetően, ami valóban hozzátesz az életünkhöz, amitől lelki értelemben gazdagabbak leszünk.

Lássuk, ti miket vettetek kriptopénzekből az utóbbi időben!

Van, aki a BNB hullámait ügyesen meglovagolva szörfözni kezdett.

Ez az ETC bányász jól tudja: soha, semmilyen coint nem szabad leírni, mert sosem tuhatod mikor lesz belőle egy szép motor. A jármű piaci értéke lényegtelen, a lényeg az, hogy a kriptopénzekből képes volt kézzelfogható értéket kovácsolni.

Volt, aki a családjára gondolt, az új otthon legfontosabb bútordarabja a közös ebédlőasztal szép székekkel.

De voltak többen is, akik az ezen a piacon megismert emberekre, az itt kialakult barátságokra hegyezték ki a válaszukat, lássuk be, valóban ez a lehető legnagyobb érték!

“Mivel úgy tetted fel a kérdést, hogy amit a kripopénznek köszönhetek, mindig azokat az embereket szoktam felsorolni, akiket ennek kapcsán ismertem meg. Legutóbb most szombaton egy Budai teraszon találkoztam egy részükkel.”
Ha most szeretnél kirptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk. Egyben mindenkinek sok siekrt, valódi értékek elérését kívánjuk a kriptopénzek piacán! Érdemes csatlakoznotok a Discord csatornánkhoz is, ahol gyakorlati tippeket kaphatsz annak kapcsán, hogy miként lehetsz sikeres ezen a piacon!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img