Nagy mennyiségű bányászgép beruházás a HIVE-nál

spot_img

A Hive Blockchain Technologies Ltd., a 2017-ben tőzsdére lépett kriptobányász cég, több mint 3000 bányászgépet vásárolt. A MicroBT WhatsMiner M30S nevű gépek közel 50%-kal fogják növelni a cég teljes Bitcoin hashráta arányát.

A vállalat 2021. július 12-én sajtóközleményben jelentette be legújabb beszerzését. A berendezéseket hamarosan munkába állítják, így másodpercenként 264 petahash összesített hash teljesítménnyel, 46%-kal növelheti majd a cég bányászgépeinek teljes BTC hashrátáját. Az újonnan vásárolt bányászok, a cég becslése szerint körülbelül 80 000 dollárt termelhetnek naponta.

Ezen kívül a HIVE közölte, hogy a BTC hash teljesítményével hozzájárul a Foundry USA Poolhoz, amelynek fő ügyfelei közé tartozik a Blockcap, a Bitfarms és a Hut8.

“Örülünk, hogy egy olyan tranzakciót hajtunk végre, amely növeli tudja bányászati kapacitásunkat, logisztikai késedelem nélkül. Az észak-amerikai bányászpoolba való belépésünk pedig elősegíti a partnereinkkel szembeni fokozott átláthatóságra és elszámoltathatóságra irányuló céljainkat.” – kommentálta a HIVE ügyvezető elnöke – Frank Holmes.

Holmes a Bitcoin bányászat legújabb fejleményeiről is nyilatkozott mondván, hogy a bányászhatalom keletről nyugatra való áthelyeződése “izgalmas” még a cég számára is.

Költöznek a kínai bányászok

Korábbi cikkeinkben már említettük, hogy a bányászok új célpontjai közé tartozik Kazahsztán, Kanada és az USA. Sőt, Miami polgármestere, Frances Suarez még a potenciális előnyöket is kiemelte a bányászok számára, netalántán, ha az általa vezetett várost választják.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cryptopotato, cointelegraph/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img