DOGE dezodor az Axe-tól

spot_img

Nincs mese, ha valami a mainstream részévé válik, akkor sorra jelennek meg azok a cégek, akik szeretnének a hypeból egy kicsit a saját javukra forítani. Nincs ez másképp a kriptopénzekkel sem, legalábbis a DOGE most képest volt ismét szintet lépni, ha az árfolyam nem is szárnyal, de legalább egy jól ismert férfi-kozmetikai brand, az AXE játszik egy kicsit a kutyával.

Egy limitált kiadású dezodorról van szó, amire még csak nem is hivatkozhatunk mezei dezodoros dobozként, hiszen ez a DOGECAN, a rakéta, emi egyenesen a holdra megy. Persze árnyalja a kriptopénzekhez való dörgölődzést, hogy az USA területén kívül elérhetetlen a termék, a marketing anyagok is csak az internet csodájának köszönhetően jutnak el hozzánk.

De ennyi baj legyen, maga a projekt jópofa, és szépen példázza, hogyan araszolgatunk a fősodor felé, sőt, talán már ott is vagyunk. Természetesen a legfontosabb DOGE influenszerek, mint például a társalapító Billy Markus és a Dogecoin Rise néven ismert Twitter csatorna kaptak egy-egy ajándék DOGE dezodort, így közelebbről is megszemlélhetjük a terméket:

Nyilván szlogen is tartozik a kampányhoz, e szerint a “holdra megyünk”, amit a doboz tartalmaz, az pedig a “magabiztosság, amire szükségünk lesz”. Ehhez képest a DOGE közel 80%-ot korrigált az utóbbi időben, 73 centes májusi csúcsához képest jelenleg 17 centnél jár.

De sebaj, a lényeg, hogy egy újabb nagy brand, ami közeledik a kriptopénzekhez, a Crypto.com nemrég a UFC-vel kötött tíz éves megállapodást, a Formula 1-el pedig egy öt évre szóló együttműködést, a múlt hétvége futamán már láthattuk is a brandjüket a füvön, autókon, egyéb pontokon.

Ha most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img