Elon DOGE szemekkel melegít a Bitcoin konferenciára

spot_img

Úgy tűnik képtelen elengedni a Dogecoin-t Elon Musk, aki rendszeresen osztja meg közösségi oldalán a mémcoinnal kapcsolatos tartalmakat.

Musk legújabb húzása egy profilkép váltás volt. Az új felvételen egy napszemüveget visel, amin kedvenc kutyusának tükörképe is látható. Az akció valószínűleg egy vicces utalás lehet a bitcoin tulajdonosok lézerszemes akciójára, melynek korábban ő is részese volt.

Musk támogatásának ellenére a Doge a Holdról továbbra is a Föld felé tart. 17 centes árfolyama 75%-os esést jelent a május elején mért, 70 centet is meghaladó csúcshoz képest. Igaz a legtöbb alt hasonló mértékű veszteséget szenvedett el és a DOGE sem esett ki a 10 legnagyobbnak számító kriptovaluta közül.

A Tesla vezetője egyébként holnap egy Bitcoin konferencián fog színpadra állni, ahol a téma iránt elkötelezett Twitter / Square alapító Jack Dorsey-val és egy neves amerikai tech befektetővel fog a BTC jövőjéről eszmét cserélni. A beszélgetés a hivatalos program alapján magyar idő szerint szerda este 9:00 körül fog elkezdődni (12:00 PDT).

Mivel Muskról van szó, vannak akik szerint bármi kisülhet a találkozóból, hiszen a közel 60 millió követővel rendelkező cégvezérnek egyetlen félmondata is elég lehet ahhoz, hogy rövid távon kilengést okozzon az árfolyam alakulásában. Szavaira korábban már többször is megingott a BTC, de ugyancsak neki volt köszönhető a Tesla vállalati bitcoin befektetése és az azt követő rally, ami 30 000 dollár környékéről 60 000 fölé tornászta a bitcoin árát.

Akadnak olyanok is, akik kifejezetten rossz ötletnek tartják, hogy Musknak teret engednek egy Bitcoin konferencián, mivel úgy vélik, hogy egymásnak ellentmondó állításaival és a Doge támogatásával hátráltatja az ágazat fejlődését.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Elon Musk éjszakai tweetje után borult a bitcoin árfolyama

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img