A Binance csökkenti a nem azonosított felhasználók által kiutalható összeg nagyságát

spot_img

A Binance tegnap kiadott tájékoztatása szerint az eddigi napi 2 BTC-ről, 0.06 BTC-re (mai árfolyamon számolva ~2400 dollárra) csökken az alapszintű azonosítással rendelkező felhasználók napi kiutalási limitje.

A módosítás az új felhasználók számára azonnal életbe lépett, a régebben nyitott számlák esetében pedig augusztus 4 – 23. között, fokozatosan kerül majd bevezetésre.

Az alapszintű azonosításhoz a saját nevünk, születési időnk, lakcímük és email címünk megadására van szükség, de ezek hitelességét még nem kell az okmányainkról készített fotóval, vagy szelfivel igazolnunk.

Habár ellenőrzés híján ezek megadásánál füllenteni is lehet, ez könnyen a visszájára sülhet el, ha valami probléma lépne fel a fiókunkkal kapcsolatban. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a segítségnyújtás megkezdése előtt arra kérnek majd minket, hogy igazoljuk a kilétünket, ami ha nem egyezik meg az ügyfélazonosítás során megadott adatainkkal, akkor a legrosszabb esetben akár az itt tárolt értékeink elvesztéséhez is vezethet.

Az egyelőre még nem világos, hogy a kizárólag csak email címmel azonosított felhasználókat kötelezni fogják-e, a fentebb említett plusz adatok megadására. Annak tehát, aki jelentősebb mennyiségű pénzt tárol a nem azonosított Binance számláján, egy hete maradt arra, hogy a napi 2 BTC-s limittel élve kiutalja azt a tőzsdéről.

Azoknak, akik a szigorítás miatt esetleg feladnák a régi, nem azonosított Binance számlájukat, és egy új, még szűz fiókon kezdenék meg az azonosítási eljárást, figyelmükbe ajánljuk, hogy a Kripto Akadémián keresztül regisztrált felhasználók életre szóló, 20%-os extra jutalékvisszatérítésre jogosultak, amire a BNB-vel szerezhető, 20%-os fee csökkentésen felül tehetnek szert.

Új Binance számla létrehozására ezen a linken, az ügyfélazonosítás elindítására pedig ezen keresztül van lehetőség.

Binance: ingyenes a kártyás be- és kiutalás

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img