A Celsius a legnagyobb bányász befektetők között

spot_img

A Celsius megerősítette a hírt, miszerint 54 millió dolláros befektetést hajtott végre a szén-dioxid semleges Core Scientific-be.

A Core Scientific nagy teljesítményű, 100%-ban szén-dioxid semleges infrastruktúra és szoftvermegoldások vezető vállalata Észak-Amerikában, amely a világ vezető blokklánc vállalatait is működteti. A Core a napokban jelentette be, hogy az XPDI-vel való 4,3 milliárd dolláros egyesülés révén tőzsdére kíván menni.

“Az olyan kivételes vállalatok, mint a Core Scientific, élen járnak az iparágban a szén-dioxid semleges bányászatban, és világszerte egyfajta mércét állítanak a bányászat energiahatékonysága terén” – mondta Alex Mashinsky, a Celsius vezérigazgatója. “Nagyon örülünk, hogy befektetési partnerek lehetünk!”

Nincs is jobb, mint egy Bitcoin gyár!

Ez a befektetés része a Celsius észak-amerikai Bitcoin bányászatba történő több mint 200 millió dolláros beruházásának. Ezzel a lépéssel a Celsiust immár a Bitcoin bányászat egyik legnagyobb amerikai befektetőjeként pozícionálják.

Továbbá a vállalat néhány hete csatlakozott a The Bitcoin Mining Council-hoz (BMC), amely a Bitcoin bányavállalatok és a Bitcoin iparág többi vállalatának önkéntes globális fóruma Észak-Amerikában. Tagként a Celsius beleegyezett abba, hogy önként megosztja bányász társaival kutatási és oktatási célokra  egyaránt többek közt bányászenergia összetételét és hashráta méretét is.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/prnewswire/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img