Kutyakeksz jár DOGE ellenében a brazil Burger King éttermekben

spot_img

Hiába, az úgynevezett keresztpromóció vonatán nincsen fék, a marketingesek minden aktuális trendet igyekeznek meglovagolni, legyen szó kriptopénzekről, vagy bármi másról. Most Brazília Burger King hálózatának marketing gurujai döntöttek úgy, hogy kihasználják a kutyás mémcoinban, a DOGE-ban rejlő lehetőségeket. Mutatjuk.

Még két évvel ezelőtt indult a távoli országban Dogpper névre keresztel jutalomfalat, egy zseniális új termék, miután mi megebédeltünk, a kedvencünknek is adhatunk valamit a gyorsétteremnek köszönhetően. Egy mezei kutyakekszről van szó, tucatnyi gyártó kínál hasonlókat, ez azonban jó eséllyel az első, amit egy jól ismert fast food brand kínál.

A DOGE-hoz kapcsolódó együttműködés pedig egész egyszerűen annyiból áll, hogy ezt a terméket a mémcoin ellenében is megvásárolhatjuk, jelenleg 3 DOGE-t kérnek egyetlen kekszért, vagyis nagyjából hatvan dollárcentet.

Arról nincs információink, hogy egyéb -emberi- ételekért cserében terveznek-e esetleg más kriptopénz elfogadást is. Az mindenesetre biztos, hogy ez egy remek promóció, százezrekhez juthat el így a kriptopénzek létezésének híre, az ilyen marektingfogások kifejezetten jót tesznek a kriptopénzek piacának. Ha most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img