Most körbenézhetsz egy kripto milliárdos otthonában

spot_img

Habár a kilétét egyelőre titok övezi, azt már tudni lehet róla, hogy kriptovalutákból szerezte vagyonát az a milliárdos, aki 83 millió dollárért, vagyis nagyjából 25 milliárd forintért vásárolta meg az alábbi videóban bemutatott panoráma villát.

A nemrégiben még havi 350 000 dollárért (100 millió forintért) bérbeadott ingatlan Los Angelesben található és korábban Elon Musk is érdeklődött iránta, igaz ő azóta jócskán lejjebb adta az igényeit.

A 180 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező, és a napi árfolyam-ingadozásoktól függően a világ első, második, vagy harmadik leggazdagabb emberének számító Musk szintén jelentős mennyiségű kriptovalutát birtokol. A Tesla és a SpaceX vezetője nemrégiben árulta el, hogy a cégeiben meglévő részesedése mellett, ő maga is bitcoinban, ethereumban és dogecoinban tárolja személyes megtakarításait.

Musk a fentieken túl egy nagyobb ingatlan portfólióval is rendelkezett, ám azt nemrégiben teljesen felszámolta. A befolyó pénzből a SpaceX tervezett Mars expedícióját fogja támogatni.

Talán nehéz elhinni, de csillagászati vagyona ellenére, Musk jelenleg a lenti képen látható mobilházban lakik. Az alig néhány négyzetméter alapterületű, 50 000 dollárból (~15 millió forint) felhúzott építmény a SpaceX telephelyén található.

“Egy mobil házban lakom, amit a SpaceX-től bérlek. Nagy királyság. Ezt leszámítva csak egy ingatlanom van, amit különböző rendezvények szervezésére használunk.”

Nemrégiben oldalunk egyik szerkesztője is ingatlanvásárlásra fordította kriptovalutákból származó bevételeinek egy részét. Habár ennek a háznak a vételára papíron nem vetekszik a fentebb is bemutatott Los Angeles-i luxus palota értékével, kollégánk számára mégis sokkal többet ér.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a YouTube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img