A Coinbase integrálja az Apple Pay-t és a Google Pay-t

spot_img

Az amerikai Coinbase kriptotőzsde mostantól lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat vásároljanak alkalmazásukban az Apple Pay-el (fiókhoz kapcsolt betéti kártyákon keresztül), olvasható a múlt heti blogbejegyzésükben.

Az Apple Pay a világ egyik legkeresettebb mobilfizetési lehetősége, 2021-ben csaknem 43,9 millió felhasználóval. A vállalat eddig megrögzötten kerülte a kripto alkalmazásokat, de úgy látszik ez a fajta hozzáállásuk gyökeresen megváltozott.

Vásárlás az Apple Pay segítségével

Mostantól minden Coinbase felhasználó használhatja az Apple Pay szolgáltatást Bitcoin, Ethereum, Litecoin és a tőzsde platformján felsorolt ​​számos más kriptovaluta megvásárlásához.

„Új és zökkenőmentes módszereket vezetünk be, amelyek lehetővé teszik a kriptovásárlásokat az összekapcsolt bankkártyákkal az Apple Pay és a Google Pay szolgáltatásokon keresztül. Azonnali, akár 100 000 USD összegű készpénzfelvételt is kezdeményezhet a felhasználó tranzakciónként a nap 24 órájában.” – mondta Prakash Hariramani, a Coinbase fizetési és pénzügyi központjának vezető igazgatója.

Hamarosan várható a Google Pay integrációja is, amely megnyitja a Coinbase szolgáltatásait potenciálisan további 150 millió ember számára világszerte (annak függvényében, hogy a Coinbase a jövőben minden ország felhasználóinak engedélyezi-e majd).

A Coinbase azt is kijelentette, hogy ők az első olyan kripto tőzsde, amely azonnali kifizetést kínál valós idejű fizetésen (RTP) keresztül.

További piaci elemzéseket és kereskedési tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cryptoslate, coinbase blog/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img