Gene Simmons: all-in

spot_img

Többedik alkalommal számolhatunk be a KISS együttes magyar származású frontemberének kapcsolatáról a kriptopénzekről, hiszen Gene Simmons ismét megszólalt a témában. Most a CNBC műsorának adott interjút, ennek érdekessége, hogy a bitcoin és általában a piac nem mellékszál, hanem központi téma volt a beszélgetés során. Mutatjuk a részleteket.

Műsorvezetői kérdésre Simmons elmesélte, hogy még a járvány kitörésének elején Tyler Winklevossal beszélt, a Gemini kriptopénztőzsde feje egy “gyorstalpaló” keretében hozta képbe a rocksztárt, akinek korábban is voltak már kripto-befektetései.

Elmondta azt is, hogy ő bizony all-in a kriptopénzek piacán. Bár ez jó eséllyel nem jelent szó szerinti all-in-t.

Én beszélni magyar, anyukám tanít, és bitcoin is értek

Elmondása szerint néhány millió dollárt tette tízezer körüli árfolyamnál bitcoinba, kifejezetten élvezte a 60 000-ig száguldó rallyt, bár legyünk őszinték, ezen a piacon kevesen voltak, akiknek nem okozott örömet az év első felében látott felívelés.

Kifejtette azt is, hogy ő bizony HODLER, a műsorvezetőnek el is magyarázta, hogy ez pontosan mit is jelent. Árfolyamjóslatot is kaptunk a rocklegendától, szerinte jövő év elején 55-60 000 dollár környékén leszünk majd. Az is kiderült, hogy pontosan milyen kriptopénzekbe fektetett a nem mellesleg magyarul folyékonyan beszélő celeb:

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • AAVE
  • True DeFi

Gene Simmons 300 000 dollárért ADA-t vett

Szép portfólió, ezekkel valóban nehéz mellélőni, az éterrel és a bitcoinnal legalábbis nem nagyon lehet hosszútávon. Az interjúból az is kiderült, hogy amikor benéztünk 30 000 alá, akkor tovább bővítette a készleteit. Az aranyról is beszélt, véleménye szerint egy tömb aranyat eladni roppant egyszerű az állam tudta nélkül akár a nyílt utcán, ezzel szemben a kriptopénzeknek mindig van nyoma, ezt az államnak is értékelnie kellene.

Az interjú végén a DYOR jelentőségére is felhívta a figyelmet, és természetesen ezt is nagyon jól tette. Ha most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

A Kiss magyar származású frontembere kiállt a bitcoin mellett

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img