Felkészülni…vigyázz…kész…ALT(!?)

spot_img

Még februárban olvashattátok a “Jöhet az igazi alt szezon, de lehet hogy fájni fog” című írásomat, amit azzal vezettem fel, hogy altcoinok piaci kapitalizációja ismét elérte a 2017-es bika piac során beállított rekordot, ami utat nyithat a következő exponenciálisan emelkedő szakasz felé.

Az altpiac 200-szoros növekedést ért el, miután 2016-ban átlépte a korábban beállított (2014-es) piaci kapitalizációs rekordot (Kép a februári cikkből)

A cikkben arra hívtam fel a figyelmeteket, hogy a 2017-eshez hasonló mánia beindulása előtt nem kizárt, hogy számítanunk kell egy erőteljesebb korrekcióra. Az utolsó igazi, 2016-2017-es altszezon egy 200 napig tartó kitörés + konszolidációs szakasszal vette kezdetét.

És hogy mi történt idén a 2016-os helyzethez viszonyítva? Kitörtünk és konszolidálódtunk, most pedig valahol a 180. nap környékén járunk.

Tehát ha, és ez tényleg egy nagy HA, de ha minden ugyanúgy történik, mint az altok utolsó nagy regnálásának kezdetén, akkor heteken belül beindulhat az, amire sokan olyan régóta számítanak. De ezt persze a bitcoinnak is akarnia kell.

További hírek és elemzések Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Kifogytunk a mozgóátlagokból, következhet a puding próbája

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img