Konicsivá: a Coinbase rárúgta az ajtót Japánra

spot_img

Működési engedélyt szerzett és megkezdte működését Japánban a Coinbase. Az indulásban egy nem akármilyen üzleti partner segítheti hozzá a céget, hogy az amerikai piac után az ázsiai szigetországot is meghódítsa.

Az amerikai tőzsde mai bejelentése szerint megállapodást kötöttek a Mitsubishi UFJ csoport tulajdonában lévő MUFG Bankkal, ami nem más, mint Japán legnagyobb pénzintézete. A MUFG 40 millió ügyféllel rendelkezik, akik számára mind lehetővé fogják tenni, hogy egy gyors fizetéseket (Quick Deposit) biztosító rendszeren keresztül vegyék igénybe a Coinbase szolgáltatásait. Miközben a világ egyes országaiban akár a bankszámlájának befagyasztását is kockáztatnia kell annak, aki egy kripto tőzsdének indított, vagy onnan érkező tranzakciót szeretne végrehajtani, addig Japánban most teljesen zöld utat kaptak a felhasználók.

A Coinbase Japan kezdetben 5 kriptovalutát fog elérhetővé tenni a helyiek számára (BTC, ETH, LTC, BCH és XLM), de később további coinokkal is szeretné bővíteni kínálatát. Japánban jelenleg 31 kripto tőzsde rendelkezik működési engedéllyel, amik közül az egyik épp a reggeli órákban esett áldozatul egy hacker támadásnak.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Feltörték a Liquid-et, az Inlock is érintett a támadásban

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img