Új szabályok a Binance-nél: azonosítás nélkül nincs kereskedés

Megosztom

Ahogy egyre inkább a szabályozó szervek célkeresztjébe kerül a Binance, úgy lesznek egyre szigorúbbak a legnépszerűbb kriptotőzsde szabályai. A Binance az imént egy blogposztban bejelentette, hogy azonnali hatállyal, az összes újonnan regisztrált felhasználónak kötelező lesz a közepes szintű személyazonosítás. Ez azt jelenti, hogy ezentúl minden új regisztrálónak egy kormány által kiadott, személyazonosításra szolgáló okmányt kell majd beszkennelnie, valamint magáról egy fotót beküldenie. Emellett az alapvető adataid beküldésének követelménye továbbra is élni fog.

Szűkülnek a lehetőségei azoknak a usereknek is, akik eddig nem voltak azonosítva. Ők már tradelni nem tudnak majd, csak a kiutalásra, az orderek törlésere és a pozícióik bezárására lesz lehetőségük. Ahhoz, hogy ők is zavartalanul tudjanak tovább tradelni, ‘intermediate’ azonosításra lesz szükségük, a fent említett követelményekkel.

Bár a szabályok szerint azonnal él a rendelkezés, a gyakorlatban a Binance csak fokozatosan fogja bevezetni ezeket a szabályokat.

A Binance az új KYC és AML szabályokat a befektetők védelme érdekében és a pénzügyi bűncselekmények visszaszorítására hivatkozva hozta meg.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel