Új szabályok a Binance-nél: azonosítás nélkül nincs kereskedés

spot_img

Ahogy egyre inkább a szabályozó szervek célkeresztjébe kerül a Binance, úgy lesznek egyre szigorúbbak a legnépszerűbb kriptotőzsde szabályai. A Binance az imént egy blogposztban bejelentette, hogy azonnali hatállyal, az összes újonnan regisztrált felhasználónak kötelező lesz a közepes szintű személyazonosítás. Ez azt jelenti, hogy ezentúl minden új regisztrálónak egy kormány által kiadott, személyazonosításra szolgáló okmányt kell majd beszkennelnie, valamint magáról egy fotót beküldenie. Emellett az alapvető adataid beküldésének követelménye továbbra is élni fog.

Szűkülnek a lehetőségei azoknak a usereknek is, akik eddig nem voltak azonosítva. Ők már tradelni nem tudnak majd, csak a kiutalásra, az orderek törlésere és a pozícióik bezárására lesz lehetőségük. Ahhoz, hogy ők is zavartalanul tudjanak tovább tradelni, ‘intermediate’ azonosításra lesz szükségük, a fent említett követelményekkel.

Bár a szabályok szerint azonnal él a rendelkezés, a gyakorlatban a Binance csak fokozatosan fogja bevezetni ezeket a szabályokat.

A Binance az új KYC és AML szabályokat a befektetők védelme érdekében és a pénzügyi bűncselekmények visszaszorítására hivatkozva hozta meg.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img