Inlock újdonságok

spot_img

Szűk egy hónapja számoltunk be arról, hogy az Inlock új biztonsági funkciókkal bővült, amelyek  segítségével még nagyobb biztonságban tudhatja az ügyfél az adat- és kriptoeszközeit. A tegnapi hírlevéllel azonban érkeztek újabb újdonságok a projekt felől. Lássuk őket!

Mostantól elérhető az Inlock új weboldalának magyar verziója is. Rengeteg új, hasznos információ található az oldalukon, a szolgáltatások leírásai bővítésre kerültek, főoldal alján pedig megtalálhatjuk a blogbejegyzéseket is.

Újabb coin került be a swap funkcióba, ezúttal a LINK. A LINK elérhető az USDC és USDT coinokról és coinokra történő váltásban is. Ezekkel a lehetőségekkel már 15 párra bővült a swap funkció.

Inlock jelvény (badge) érkezik hamarosan! Ha megfelelő mennyiségű ILK tokennel rendelkezik a felhasználó egy adott hónapban, elnyerheti az Inlock jelvények egyikét. A megszerzett jelvényt át is lehet ruházni másra, annak minden előnyével. A jelvény segítségével egy teljes hónapra megosztható az összes badge által elérhető ILK extra. Részletek hamarosan!

További jó hír a kamatozó tárca tulajdonosoknak, hogy a BNB és a PAXG éves kamatlába ismét növekedni tudott. További elérhető éves kamatlábak egy hetes periódusra vonatkozóan:

Olvastad már az Inlockon felvett hitelről szóló cikk sorozatunkat? Két hónapja “CeFi-ből DeFi-be avagy hitelből kihelyezésbe” címmel jelent meg cikkünk, amelyben részletesen leírtuk a hitelfelvétel menetét az Inlockon.

A hitelfelvétel mellett szintén részletesen közöltük a felvett hitel összegét mibe és hogyan fektettük be, kombinálva a CeFi és a DeFi lehetőséget eddigi tapasztalatainkra és információinkra támaszkodva. Te melyik lending szolgáltatót használod?

CeFi-ből DeFi-be avagy hitelből kihelyezésbe – 2.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img