Rövid stabilcoin hírek

spot_img

A múlt hónap elején a Tether további részleteket tett közzé a kereskedelmi papírokban lévő nagyméretű állományáról, amely a korábbi nyilvánosságra hozatalakor sokaknak nem tetszett. Az állományok mintegy 93%-a A2 vagy annál magasabb minősítésű, ami sokkal jobb, mint amitől egyes kritikusok tartottak.

Az USDC, a második legnagyobb stabilcoin korábban nyilvánosságra hozta, hogy a tartalékai egy részét vállalati kötvényekben és kereskedelmi papírokban tartotta. Az elmúlt  héten azonban a Circle bejelentette, hogy a tartalékait teljes egészében készpénzre és amerikai kincstárjegyekbe helyezi át. A váltás szeptemberre fog megtörténni. Sokan  bosszankodtak, hogy a Coinbase honlapján, egészen augusztusig úgy szerepelt, hogy az USDC-t teljes egészében készpénzzel fedezték.

A Paxos eközben rámutatott arra, hogy teljes egészében készpénzzel fedezettek voltak. A stabilcoin nevüket is megváltoztatták PAX-ról USDP-re, hogy egyértelműbbé tegyék, mi is a token. Ne lepődj meg, ha a PAX egyenleged már ezen a héten USDP egyenleggé alakul át.

A stabilcoin váltás a Binance és az Ftx felületén biztonságosan végrehajtható.

/nexo, circle, tether, paxos/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img