Meglepetés vendéggel, kvízzel, ajándékokkal várunk a szoboravató után

spot_img

Ahogy azt már bizonyára tudjátok, jövő csütörtökön, szeptember 16-án, délután ötkor felavatjuk a világ első Satoshi Nakamoto szobrát, az eseményen a részvétel természetesen díjmentes. Március óta készülünk erre az egy napra reméljük, hogy minden jól fog sikerülni!

17:00-kor kezdünk, helyszín a Graphisoft Park, nagyjából 18:00-kor lesz vége a szobravatónak. 19:30-tól pedig indul az afterparty az Anker közben lévő MADHOUSE-ban, a Deék tér tőszomszédságában! Egy remek helyről van szó, kiváló ételekkel és italok, mi teszteltük, így biztosan tudjuk, jól választottunk.

De többről lesz szó, mint egyszerű összejövetelről, hiszen lesz:

  • Kvízjáták Bitcoin témában különleges ajándékokkal!
  • Meglepetés vendég!

Mindezek mellett természetesen kötetlen beszélgetés, networking, sörözés, pálinkázás. Tehát gyertek mindenképp, hiszen igazán érdemes! A pontos időpontok, helyszínek összefoglalva:

2021 szeptember 16. 17:00 a Graphisoft Parkban Satoshi szobrának avatása 1031 Budapest Záhony utca 7.

 

2021 szeptember 16. 19:30 afterparty a MADHOUSE-ban 1061 Budapest Anker köz 1.

Fontos, hogy ha szeretnél részt venni a szoboravatón és az afterparty-n, vagy akár csak az egyiken, akkor arra kérünk, mindenképp jelezd részvételi szándékod a Facebook eventen, hogy tudjuk hányan leszünk! Köszonjük mindenkinek a sok támogatást, és persze azt is, ha minél többen eljöttök!

Bátran hozzatok barátokat, családtagokat mindkét helyszínre, sok jó kriptobefektető kis helyen is elfér! Ahogy a rendezvény Facebook eventjében is írtuk, az eseményen fotó- és videófelvételek készülhetnek a megjelentekről, ezeket a hazai és a nemzetközi média saját belátása szerint felhasználhatja, ezt mindenkinek tudomásul kell vennie, és el kell fogadnia, aki tiszteletét teszi a világ első Satoshi Nakamoto szobrának avatásán!

We are all Satoshi, találkozunk jövő csütörtökön!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img