Új logót kapott a Kripto Akadémia!

Megosztom

2018 év elején indítottuk el a Kripto Akadémiát, hogy magyar közönségnek írjunk erről a feltörekvő piacról és iparágról. Akkor még napi néhány cikkel és pár tucat látogatóval, ez a honlap, amit most is olvasol, volt a repertoárunk egyetlen darabja.

Az azóta eltelt három év során nem csak a magyar kriptós közeg stabil szereplői lettünk, de a közösség élére is álltunk.

A segítségetekkel felépítettük az ország legnagyobb Discord közösségét, amiről folyamatosan pozitív visszajelzések érkeznek. Az ezen belül működő VIP részt és annak kereskedőit és szakértőit pedig mindig elismerő szavakkal illetitek. Rendszeresen megjelenünk a hazai konferenciákon, a mainstream médiában, élő meetupokat és oktatásokat is szervezünk.

Györfi András kollégánk kiadott egy sikeres bevezető jellegű könyvet is, és ő az ötletgazdája a budapesti Satoshi szobornak is, amit a jövő héten leleplezünk a világsajtó érdeklődésének közepette.

Ezalatt az idő alatt az arculatunk szinte egyáltalán nem változott. Régóta szerettünk volna többek között egy új logót, ami jobban kifejezi azt az erőt és dinamizmust, amit a Kripto Akadémia mára képvisel.

A logó elkészült és mostantól minden felületünkön találkozhattok vele.

Köszönjük szépen minden olvasónak, előfizetőnek, feliratkozónak, támogatónak és partnernek, hogy idáig eljuthattunk. Hamarosan még több újítással jelentkezünk!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel