BTC integráció a Twitterben?

spot_img

Bár a hír egyelőre nem hivatalos, a Twitter termékvezetője, Kayvon Beykpour arra utalt, hogy hamarosan nagy bejelentés érkezhet.

Úgy tűnik, hogy a Twitter olyan funkciót fejleszt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoin és Ethereum címeket adjanak hozzá profiljukhoz.

A legújabb frissítés vélhetően a Twitter idén májusban bevezetett Tip Jar funkciójának része, és kiegészíti a múlt hét elején napvilágot látott híreket, miszerint a cég lehetővé tenné a Bitcoin (BTC) borravaló küldését a tartalomkészítők számára.

Alessandro Paluzzi olasz mobilfejlesztő és önjelölt “szivárogtató” múlt csütörtökön olyan képernyőfotókat tweetelt, amelyeken a Twitter alkalmazás beállítási eszköztárában BTC és Ether (ETH) tárcacím opciók láthatóak.

Bár a hír egyelőre nem hivatalos, a Twitter termékvezetője, Kayvon Beykpour retweetelte Paluzzi szerdai posztját. Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója még júliusban utalt arra, hogy a BTC tipping a vállalat szélesebb körű terveinek egyik része.

A MacRumors múlt keddi jelentése szerint a BTC tipping funkció a Lightning Network fizetési platformot, a Strike-ot fogja használni.

A Dorsey által vezetett Square Inc. 2021-ben több BTC-vel kapcsolatos kezdeményezést is felvázolt, köztük egy letéti pénztárcát és BTC alapú decentralizált pénzügyi szolgáltatást. Az ötlet, hogy a BTC-t a Twitteren a tartalomkészítők borravalójára használják, nem meglepő, tekintve, hogy Dorsey BTC maximalista. Az ETH bevonása azonban ismeretlen területnek tűnik a technológiai vezető számára, aki korábban feltűnően elutasította, hogy bármi köze legyen a második legnépszerűbb kriptopénzhez.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cointelegraph, futurypto/

A Twitter integrálni fogja a Lightning Network-öt

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img