A Twitter integrálni fogja a Lightning Network-öt

spot_img

Jack Dorsey, a Twitter közösségi médiahálózat és a Square pénzügyi szolgáltató vállalat társalapítója megerősítette, hogy integrálni fogja a Bitcoin Lightning Network-öt legalább az egyik vállalkozásába.

Egy Twitter felhasználó, “deyonté” kérdésére 2021. június 11-én válaszolt Dorsey, aki azt kérte, hogy integrálják a Lightning Network-öt a Twitterbe vagy a BlueSkyba (decentralizált közösségi hálózat, amelynek fejlesztését a Twitter 2019-ben kezdte).

Erre Dorsey ennyit válaszolt: “Csak idő kérdése”.

A hónap elején Dorsey azt is elárulta, hogy a Square, egy nyílt forráskódú, non-custodial Bitcoin hardvertárca fejlesztését tervezi. A következő napon a Cointelegraph arról számolt be, hogy a Square nyilvánosságra hozta a Blockstream blokklánc infrastruktúrával foglalkozó céggel kötött partnerségét. A megállapodás értelmében a Square, 5 millió dollárt tervez befektetni egy napenergiával működő Bitcoin bányászati létesítménybe.

Napelem, bányászat, Bitcoin

Dorsey már régóta érvel amellett, hogy a Bitcoin bányászat ösztönzi a megújuló energiaforrások bevezetését és innovációját. A Square tavaly decemberben 10 millió dollárt ajánlott fel a Bitcoin Clean Energy Investment Initiative (Bitcoin tiszta energia beruházási kezdeményezés) számára.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cointelegraph/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img