BlockFi kriptoadózási megfelelés

spot_img

Míg a BlockFi a szabályozó hatóságok “ítéletét” várja, addig szép csendben partnerkapcsolatra lépett a TaxBit-tel, a digitális gazdaság vezető adó- és számviteli szoftverszolgáltatójával. A partnerség lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a BlockFi új “BlockFi Adóközpontján” keresztül hozzáférjenek a TaxBit szolgáltatásaihoz a platformon belül.

Újabb részletek a BlockFi elleni eljárásról

Elérhetőek lesznek az adóügyi eszközök teljes tárháza, beleértve az adóbeszámolást, az adótervezést, és az adótervezési lehetőségek kihasználására optimalizált kereskedést is. A BlockFi Tax Centert az Egyesült Államokban minden jogosult ügyfél használhatja majd.

Az új funkcióknak köszönhetően a cég minden információt tranzakciószinten fog követni, aminek eredményeként egy kitöltött, benyújtásra kész adónyomtatványt tud biztosítani ügyfelei számára.

“Mindig keressük a módját annak, hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára a pénzügyi tervezést. Azt is tudjuk, hogy az adóbevallás ijesztő feladat lehet a kripto befektetők számára.” – mondta Zac Prince, a BlockFi alapítója és vezérigazgatója.”

A BlockFi Adóközpontban az ügyfelek további hasznos összefoglaló adatokat találhatnak az aktuális adóévükről, mint például egy adott eszköz rendelkezik-e adóveszteség-nyereség lehetőséggel, valamint az egyes adótételek piaci pozíciójával.

Austin Woodward, a TaxBit vezérigazgatója így nyilatkozott: “Izgatottan várjuk a BlockFi-val való együttműködést és a BlockFi Adóközpont elindítását. A BlockFi az első olyan kriptoplatform, amely valós idejű nyereség- és veszteségadatokat, hatékony optimalizálási eszközöket, valamint a felhasználók számára benyújtásra kész év végi adóformanyomtatványokat biztosít. Ez a partnerség felhasználóbarát módon szünteti majd meg a digitális eszközök adóbevallásának bonyolultságát.”

További hírek és elemzések a Discord csatornánkon és a YouTube-on.

/blockfi, taxbit/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img