Fektesd be újra a BTC-det a villámgyors Lightning Network utalásokkal

spot_img

Tanuld meg, hogyan védd meg a kriptopénz portfóliódat akkor, amikor esnek az árak és hogyan hozd ki a legtöbbet belőle a bikapiac idején. A SimpleFX alkalmazásában most megnyílt a Lightning Network utalások lehetősége, ennek keretében szeptemberben 1000 dollár nyeremény vár bármilyen eszköz kereskedése után.

Szeptemberben egy hullámvasutat éltek meg a kriptopénz befektetőkt. Ha tartottál Bitcoint, akkor a hónap első hat napján 12% -os nyereséget is behúzhattál, amikor a deviza 52,837 dollárra emelkedett. A múlt héten aztán egy 11% -os esés következett, amivel az árfolyam megérintette a 42 ezer dolláros támasz szintet. Azok számára, akik újak ezen a piacon, ez feszült és idegörlő időszaknak bizonyult.

Bár a tapasztalatlan kriptopénz befektetőknek fájdalmas lehet egy ilyen hullámzás, a veteránok már tudják, hogy ez a piac szerves része. Ők azt is tudják, hogyan védekezzenek a nagy eladási hullámok ellen. Vissza kell fektetned a coinjaidat!

A SimpleFX alkalmazásával megtudod védeni a tokeneid értékét, anélkül, hogy eladnád őket. Hogyan? Ha a piac túlvett, nyithatsz short pozíciókat, bármelyik 15 támogatott kriptopénzhez tartozó páron. De részvényeket, valutákat, árukat és nemesfémeket is kereskedhetsz.

Nem kell minden kriptopénzedet visszaforgatnod. Helyette használhatsz tőkeáttételt. A SimpleFX-en 2x, 5x, 100x, sőt, 500x tőkeáttétel is elérhető. Ha 10 000 dolláros BTC portfólióval rendelkezel, akkor elég mindössze 1000 vagy 500 dollárnyi pozíció ahhoz, hogy csökkentsd a medvepiac okozta kockázatot.

Ez természetesen bikapiacon is működik. A SimpleFX-en befektethetsz kriptopénzekbe – összesen 20-féle tokenbe, 30-féle fiat páron. Ha van Ethered, akkor a Stake&Trade funkcióval egyszerre kamatoztathatod a pénzedet, miközben kereskedsz vele. Az ETH 2.0 depozitodra 8.55%-os éves kamatot kínálnak, miközben tradelhetsz vele.

A SimpleFX számla bárhonnan a világból elérhető. Nincs alsó határa a depozitnak, vagyis bármilyen kis összeggel elkezdheted használni. Már Lightning Network-ön is tudsz beküldeni pénzt, ami jutalék nélküli, nagyon olcsó és villámgyors. A részletesebb magyarázatot a támogatott walletekről és a Lightning Network használatáról, ezen a linken találod. Azt is megtalálod benne, hogyan kell a mobilodat használni LN fizetésekre. Nagyon egyszerű, El Salvadorban már az Lightning Network-öt használják bevásárláskor vagy a bárokban.

Próbáld ki most a SimpleFX-et és nyerj 1000 dollárt – csak szeptember végéig érvényes az ajánlat!

A SimpleFX-ről

A SimpleFX egy régi szereplő a kereskedési alkalmazások világában, már 2014 óta piacon van. Ők voltak az egyik első brókerek, akik kriptopénzes számlákkal kezdtek foglalkozni. A számládat vezetheted rengeteg kriptopénzben, mint a Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, de stabilcoinokban is. Számlanyitáshoz elegendő egyetlen e-mail cím.

A SimpleFX segítségével nagyon egyszerűen tudsz kereskedni, ugyanis ez egy “mobile-first” platform, vagyis a mobilon tökéletes élményt nyújt. Ugyanazzal a számlával használhatod a WebTrader-t, az iOs, Android, HarmonyOS alkalmazást is, vagy a MetaTrader4-et.

Regisztrálj a SimpleFX-re az e-mail címeddel. Próbáld ki és élvezd a globális pénzügyi piacok hullámzását.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img