MaraPool: észak-amerikai karbon semleges bányászpool alakul

spot_img

A Marathon Digital Holdings, Inc. Észak-Amerika egyik legnagyobb Bitcoin vállalati  bányász társasága bejelentette, hogy a DMG Blockchain lesz az első észak-amerikai Bitcoin bányász, – a Marathon kivételével – amely csatlakozik a Marathon bányászpooljához, a MaraPool-hoz.

Már most szeptemberben, a DMG Blockchain elkezdi a hashrate 100%-át a MaraPool felé irányítani, mivel a pool további Bitcoin bányász cégek számára is megnyílik.

A MaraPool egy amerikai székhelyű Bitcoin bányászpool, amely a Bitcoin bányászat környezeti hatásának csökkentésére összpontosít karbon semlegessége révén.

A pool, amelyet teljes mértékben egy harmadik fél által ellenőrzött amerikai cég auditál, iparágvezető átláthatóságot, jelentési rendszert és a NYDIG exkluzív szolgáltatásaihoz való hozzáférést biztosít tagjainak.

“Miután komoly nehézségeket tapasztaltunk az Egyesült Államokon kívüli bányászpoolokkal kapcsolatban, úgy döntöttünk, hogy saját poolt indítunk, amely tükrözi a vállalkozó kedvű észak-amerikai Bitcoin bányászok értékeit és igényeit.” – mondta Fred Thiel, a Marathon vezérigazgatója.

 

“Több hónapos tesztelés után most megnyitottuk a pool-t más Bitcoin bányászok előtt is, akik egyetértenek a bányász folyamataink javítására irányuló törekvésekkel. A DMG Blockchain már régóta úttörőnek számít ebben a tekintetben, mivel szorosan együttműködött velünk ezen a kezdeményezésen, és örömmel üdvözöljük őket a MaraPool-ban.”

Sheldon Bennett, a DMG Blockchain vezérigazgatója hozzátette: “A Marathon következetesen az élvonalban maradt nemcsak a Bitcoin bányászat skálázása, hanem professzionalizálása terén is. A bányászpooljuk, amely a mi iparágvezető szoftverünket használja, nem különbözik ettől. Míg sok bányászpoolból hiányzik az átláthatóság és az elszámolhatóság, a MaraPool mindkettő tekintetében kiemelkedő.”

Nincs még vége a kínai bányászati sokknak

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/Marathon/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img