Csütörtökön megtanulhatsz szó szerint játszva kriptopénzt keresni

Megosztom

Augusztusban pihentünk egyet, az ősz beköszöntével azonban újult erővel vágunk neki a Kripto Akadémia Online Meetup sorozatnak. A következő epizód e hét csütörtökön lesz, ismét egy különleges vendéggel, és különleges témával készültünk nektek. Ezúttal az úgynevezett play-to-earn, magyarul talán “játssz, hogy keress” típusú videójátékokkal fogunk foglalkozni.

Hihetetlenül izgalmas, friss területről van szó, egy sokadik piac, amin fontos újdonságokat hoztak a kriptopénzek. Vendégünk egy igazi nagyágyú lesz a témában, aki gyakorlati példákkal, konkrét öltetekkel, és praktikus tanácsokkal lát majd el mindannyiunkat annak kapcsán, hogy pontosan miként is lehet játékokkal pénzt keresni.

De pontosan ki lesz a vendégünk csütörtökön?

Engelhardt Márk a Budapesti Gazdasági Egyetem Nemzetközi Gazdálkodás szakon végzett, tanulmányait a belgiumi EPHEC gazdasági iskolában folytatta. Már korán elkezdte képezni magát szoftverfejlesztésből, korábbi munkahelyein chatbotokra és mesterséges intelligencia fejlesztésére fókuszált.

2018 óta saját gaming startupján dolgozik, ami egy hangalapú asszisztanes játékosoknak, így találkozott a crypto gaming világával is. Jelenleg startupja mellett egy európai központú play-to-earn guild építésén dolgozik, valamint a Kripto Akadémia NFT szakértőjeként olvashattatok tőle cikkeket.

Igazán remek előadás lesz, érdemes velünk tartanotok!
Miután beléptél a Discord szerverünkre, a bal oldali függőleges menüsorban keresd a “bevételtermelés videójátékokkal” szobát, ez lesz az úgynevezett “stage”, amin az előadást hallhatjátok. Az előadás után lesz lehetőség írásban kérdezni az előadótól, a kérdéseiteket a stage felett látható szöveges-chat szobában láthatjátok majd. Mindenkit várunk szeretettel!
Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel