A világ legnagyobb NFT dropjával kecsegtet a DC Comics belépése a piacra

Megosztom

A DC képregénystúdió a legújabb szórakoztatóipari óriás, aki felugrott az NFT vonatra. A stúdió tegnapi bejelentéséből megtudtuk, hogy a Palm NFT-vel közösen, október 5-én kiadják az első NFT kollekciójukat.

A kollekcióból azok részesedhetnek, akik megvásárolták helyüket a DC FanDome 2021 nevű online konferenciára. A résztvevők még egy NFT-t bezsebelhetnek, ha megosztanak egy ehhez kapcsolódó posztot a közösségi hálókon. Valószínűleg nem kell sokat várni arra, hogy a másodlagos piacokon is megjelenjenek ezek az NFT-k.

Ha a tavalyi konferenciából indulunk ki, akkor ez lehet a világ egyik legnagyobb NFT kiosztása. Tavaly 22 millióan fizettek be az eseményre és idén még több nézővel számol a képregény stúdió.

A kollekció darabjai a ritkaságuk szerint lesznek három csoportba oszthatóak (common, rare és legendary). Szerepelni fognak rajtuk a DC közel 90 éves történetének borítói és szinte az összes szuperhős: Batman, Superman, Wonder Woman, Zöld Lámpás, Harley Quinn és a többiek.

A DC közleménye szerint azért esett a Palm NFT-re a választásuk, mert csak ők tudtak igazán környezetbarát NFT kibocsátást biztosítani ennek a rengeteg gyűjthető NFT-nek.

A konkurens képregény stúdió, a Marvel már idén tavasszal megkezdte a belépést az NFT piacra. Historikus képregény számokkal, szuperhős-specifikus kollekciókkal jöttek ki, a DC-éhez hasonló ritkaság besorolással. Azokhoz a VeVe alkalmazásán keresztül lehet hozzájutni, illetve ugyanitt tudod olvasgatni őket.

Többet szeretnél tudni az NFT-kről? Gyere fel Discord szerverünkre, ahol az #NFT szobában a szakértőnk és a közösség szívesen várja a kérdéseidet. Ma este pedig az NFT alapú gyűjtögetős játékokról tartunk meetupot, ahonnan megtudhatod, hogy hogyan csinálnak ezekből pénzt a játékosok.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel