Megjelent a PancakeSwap NFT piactere

Megosztom

Tegnap volt egy éves a BSC hálózat legnépszerűbb tőzsdéje, a PancakeSwap. Bár eredetileg szeptember 22-ére tervezték a megjelenést, egy kis csúszással együtt ma nyitott meg a tőzsde NFT piactere.

A piactér megjelenését két részre osztották. A ma megjelent első szakaszban még csak a PancakeSwap által kiadott NFT kollekciót adhatjuk és vehetjük.

A második szakaszhoz egyelőre nem tűztek ki megjelenési dátumot. A cél az, hogy megnyissák a piacteret több kollekció előtt. Hogy ez azt jelenti-e, hogy bárki eladhat majd NFT-t a piactéren, vagy csak a válogatott művészek, az egyelőre nem derült ki a tőzsde közleményeiből.

Az első szakasz jutaléka a vételi/eladási ár 2%-a lesz. Az ebből befolyt összeget a CAKE tokenek visszavásárlására és elégetésére fogják felhasználni.

Már most adható és vehető az első kollekció, ami 10 000 PancakeSwap kabalafigurát ábrázol, különböző variációkban és mindegyik egyedi kinézettel bír, nincs két ugyanolyan. A kollekció darabjait egy pre-sale keretében egy váltó rendszerrel már értékesítették és most gyakorlatilag ezek további árusítása folyik.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel