Megjelent a PancakeSwap NFT piactere

spot_img

Tegnap volt egy éves a BSC hálózat legnépszerűbb tőzsdéje, a PancakeSwap. Bár eredetileg szeptember 22-ére tervezték a megjelenést, egy kis csúszással együtt ma nyitott meg a tőzsde NFT piactere.

A piactér megjelenését két részre osztották. A ma megjelent első szakaszban még csak a PancakeSwap által kiadott NFT kollekciót adhatjuk és vehetjük.

A második szakaszhoz egyelőre nem tűztek ki megjelenési dátumot. A cél az, hogy megnyissák a piacteret több kollekció előtt. Hogy ez azt jelenti-e, hogy bárki eladhat majd NFT-t a piactéren, vagy csak a válogatott művészek, az egyelőre nem derült ki a tőzsde közleményeiből.

Az első szakasz jutaléka a vételi/eladási ár 2%-a lesz. Az ebből befolyt összeget a CAKE tokenek visszavásárlására és elégetésére fogják felhasználni.

Már most adható és vehető az első kollekció, ami 10 000 PancakeSwap kabalafigurát ábrázol, különböző variációkban és mindegyik egyedi kinézettel bír, nincs két ugyanolyan. A kollekció darabjait egy pre-sale keretében egy váltó rendszerrel már értékesítették és most gyakorlatilag ezek további árusítása folyik.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img